Keşfet

Satılık Canlılar Mercanlar Kayalar HeyŞey KaÇirmayin Acİl

Akvaryuma eski su koymakla döngüyü hızlandıramazsınız. Yararlı bakteriler suda serbest şekilde dolaşmaz(nitrifikasyon bakterilerini kastediyorum) :) , eski su kullanıp döngü hızlandırmak diye birşey yoktur :D hızlandırmak için oturmuş bir akvaryumdan kaya veya canlı kum ekleyebilirsiniz veya bakteri kültürü kullanabilirsiniz. (Ör: Nitrigon 2)

Moderatör tarafında düzenlendi:
yani direkt erdem beyin oturmuş akvaryumundan aldığım suyla balıkları koyamaz mıyım? :)

Akvaryumunuzda amonyak ve nitrit sıfırlanmadan balık eklemeyin.

xenia yı her zaman her yerde bulamıyordum suyla birlikte xenia da olmaz mı? :) ben ve sabırsızlığım...

o suyun bir özelliği yok önemli olan canlı kayalar ve kumun yeterince bakteri populasyonuna sahip olması.

tamam o zaman beklemeye devam... kusura bakmayın istemeden konuyu saptırmış oldum sanırım.erdem bey e hayırlı satışlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaslar biz tasındık evde ınternet yok sımdılık

elımde kalanlar xenıa button octopus blue tang damsel 1 ad te az hasarlı percula bana cepten ulasırsanız sevınırım 0532 3350305

teşekkürler davut bey 10-15 gün sonra görüşürüz o zaman :)

Kalanların fiyatlarını düşürdüm

Button Brail coral 2 adet tanesi 50 ytl

octabuscoral 20 ytl

blue tang L 60 ytl

salyangoz ikisi 15 ytl

damsel 10 ytl

1 ad buuton brail coral octabuscoral ve salyangozlar salim beye ayrılmıştır teşekkürler . blue tang isteyen kimse yokmu ? ne balıkmış onur gözün kaldı dimi balıkta :)

Yok yaaa eski balığım aslan gibi balıktı sana verdiğimde elden nori yiyordu.

şimdi dahada aslan gibi sen bu msg ı başta yazsaydın fiyatı 100 ytl idi :) fiyatı düşürdüm msg yagıyor bugun yarın veririm

Hepsi SATILMIŞTIR alanlara hayırlı olsun .Teşekkür ederim

Selamlar hocam eğer halen eheim 2213 filitre duruyorsa talibim.Aceba musluklu ve içi dolu modelımı öğrenebilirmiyim.

evet dolu fakat , onu kucuk bır akvaryum kurdum orda kullanıyorum .

Atman UV - 3W - 30 YTL

M6-Atman UV - 5W - 60 YTL

güncelmi

Tuz ölçeriniz (MA2) satılmadıysa ben talibim Erdem Bey,

Selamlar.

Murat

erdem erdenoglu

mesaj Dec 19 2007, 06:36 PM

Hepsi SATILMIŞTIR alanlara hayırlı olsun .Teşekkür ederim

Konu görüntüleyen kullanıcılar