Keşfet

Satılık Canlılar

heramist

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet Ömer Topçu

Leather coral için 80 ytl.

Büyük xenia kayası için 80 ytl

Ayrıca tanklarına üzerinde xenia olan oturmuş canlı kaya eklemek isteyenler, 1-3 kg arası ağırlıklarda üzerlerinde bolca (min. 10 dal) xenia olan kayalar mevcut elimde.

Yuvarlak içine aldığım ürünler satılıktır. Çarpı işareti olanlar satılmıştır.

Gelen gören arkadaşlar bilir xenialar gayet sağlıklı ve gürdür kayalar üzerinde.

Satma sebebim tür değişikliğidir.

Ayrıca orta boy xenia kayalarının birinin üzerine yapışık leather coral frag vardır.

cep: 0532 341 53 43

Beşiktaş-Arnavutkoydeyim.

Arkadaşlar dün akşam Ömer'e gidip sol altta duran letaher i ve sağ üstte duran torch u aldım canlıları yakından gördüm ve gerçekten çok sağlıklılar.almak isteyen arkadaşlara duyurulur :)

Beni ararmısın ömer,4777404 114

[SIZE=14pt] [/SIZE]Akvaryum büyük olduğu için canlılarda ufak gözükebiliyo.Gözünüzle görünce şaşırıcaksınız sanırım.Ben gittiğimde öle oluyo hep :)

Sadece yuvarlak içinde kalan 2 adet xenia kayası ve leather coral kalmıştır.

Akvaryumda çeşitli kayalarda bulunan xenialarda bu canlıları almaya gelen arkadaşlara yolunup hediye edilecektir. (Arka camdaki xenialar hariç)

Leather coral : 80 ytl

Xenialar : 50 ytl (minimum 10-15 dal minimum var 2 kayada da.)

saygılar

Son canlılarım. Xenia kayasının üzerinde leather frag da vardır. 30 yakın dal xenia var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Leather satılmıştır. Xenia kayasının satışı devam etmektedir.

Xenia kayası ve tankta farklı kayalarda bulunan 5-6 dal xenia daha Bülent Bey'e ayrılmıştır.

Son satılık canlı elimde kalan. Üzerinde minimum 30 dal civarı xenia ve 3-4 cm capında leather frag olan canlı kaya.

Fiyat: 70 ytl.

İstenirse elimde dal dal ufak xenialar var. 10 adet kadar. Alan arkadaşada onlarıda hediye ederim eğer isterse...

Ömer öm attım

[slm ömer bey slı geliyorum ilanı tekrar vewrmişsiniz

çarşamba nikahım var üstat

biraz başım kalabalık tı pazartesi gelemedim salı tekkrar adres tarifi için arıyacahım

Bülent Bey, az evvel Halil Bey aldı.

Bir aksilik olursa size burdan öm atarım hemen.

Siz aramayınca ben vazgectiniz kabul ettim.

Bu arada hayırlı olsun nikah. Darısı benim başıma. :)

Bütün canlılar satılmıştır.

Herkese hayırlı olsun.

Bir gün herkes Fenerbahçeli olmasada, her hobici benim xenialara sahip olacak.

Ne kadar gönülden Galatasaraylı olsamda Fenerbahçemiz ile gurur duydum. Dilerim ilerleyen yıllarda FB-BJK-GS el ele Mayıs aylarında Avrupa'da oluruz. Finaller yaşarız.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Hayırlı olsun abi :)

Ömer xenialar için teşekkürler sağsalim getirdim...

Gürdal çok saol. :)

Halil Abi hayırlı olsun tekrar. :)

ömer bey sıradayım haberiniz olsun ikinci partide :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar