Keşfet

Satılık Canlılar

nikah tamam onur sırada duğun var abi ne zormuş bu işler insan evlenmeden anlayamıyor zorluklarını yeni evlenenlere allah yardım etsin bu arada ömer bey bana ayırdıhı xsanaları sattıya çok üzüldum akvaryumda yerini bile ayarlamıştım o akşam neysae kısmet değilmiş :(

Nikahta keramet varmış. Bülent Bey'in xenialar hazır. :)

Bülent o değilde nikahtan gelip burada xenia peşinde koşuyosun ya helal olsun sana. Bak kadınlar böyle şeyleri kıskanırlar haberin olsun. :D

sadece o değilki kadınlar herşeyi kıskanır onur.geçen kadı köyde bir bayana adres tarif ettim diye kıyamet koparmıştı yaktım kendimi yaktım :D

[SIZE=14pt] [/SIZE]Oy evlenmekten korkmaya başladım :D

sadece o değilki kadınlar herşeyi kıskanır onur.geçen kadı köyde bir bayana adres tarif ettim diye kıyamet koparmıştı yaktım kendimi yaktım biggrin.gif
Tek kelime söylüyorum bu durumda. Nasılsa nikahıda kıydın.

GEÇMİŞ OLSUN... :D

öle dedihime bakmayın sevdihimle evlendim bundan daha güzel bir şey yok benim için darısı tüm sevenlerin başına diyorum arkadaşlar : :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Yaw tabi bizde şaka yapıyoruz kıskanılmak sevginin değerdir diyelim.Size ömür boyu mutluluklar :)

öle dedihime bakmayın sevdihimle evlendim bundan daha güzel bir şey yok benim için darısı tüm sevenlerin başına diyorum arkadaşlar : smile.gif
Olsun ben şimdiden kızdırayım seni. Düğün ne zaman bak sıkışırsan ara beni. Halledemediğin bir iş olursa falan.

sağol gürdal darısı başınıza diyelim. onur sende sağol şuan için herşey tamam gibi dühün nisan 6 sı paraz 12´.00 .17´00 arası tabi ozaman kadar neler çıkar orası bilinmez

düğüne butun resifçiler davetlidir arkadaşlar herkesi beklerim sevgiler saygılar :D

[SIZE=14pt] [/SIZE]Düğünde artık altın yerine eline poşet veririz abi içinde süpriz bir hediye :D

hehe akvaryum canlılarıyla ilgili hertürlü hediyeniz kabulumdür :D :D :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar