Keşfet

Satılık çeşitli Mercanlar

güncel

Fiyatlarda indirim yaptım. Başka indirim olmayacaktır.

2- Acanthastrea_lordhowensis - yeşil, kırmızı, 15 cm den büyük bir kayanın üzerinde - 175 YTL

4- Acanthastrea_sp - yeşil, mavi, mor 15 cm den büyük bir kayanın üzerinde - 200 YTL

5- Blastomussa - yeşil, sarı, yaklaşık 30 dallı - 125 YTL

10- Türünü bilemediğim bir LPS, favia ya benziyor ama polypleri faviaların 3-4 misli kadar - 15 cm kadar - 150 YTL

11- Hydnophora sp - yeşil, tabak gibi, çapı 1 karıştan büyük - 150 YTL

12- 15 kg kadar canlı kaya - büyüklüğü 30 cm kadar, üzerinde (kayanın üçte biri kadar) tubipora türü mavi polypler ve 6-7 cm büyüklüğünde hydnophora exesa frag var. - 150 YTL

13- 3-4 kg kadar canlı kaya - üzerinde pek çok yeşil montipora digitata, büyükçe bir bordo pavona kolonisi, mavi tubiporalar ve xenia var. - 175 YTL

15- 10 kg kadar formu L şeklinde olan canlı kaya - üzerinde büyükçe bir yeşil pavona kolonisi, mor-mavi montipora encrusting kolonisi, mavi tubiporalar var. - 150 YTL

16- Mycedium sp - mor, yeşil, 10 cm den büyük - 175 YTL

17- Acropora sp - mor, yeşil, mavi, üç renkli, fotoda ana koloninin eski hali var, fraglanıp verilecektir, 10 cm 3-5 dallı fraglar - 50 YTL

güncel...

Güncel... Bu mercanlar kimsenin favorisi değil galiba. En çok şaştığım şey acro isteyen çıkmadı henüz. Bir sürü insan yanıp tutuşuyordu acro için. Nerdesiniz yaw :)

burdayız burdayızda dua ediyoruz kimse almasın diye merak etme sen :D

bi kaç haftaya buble king le beraber çoğu şeyi halletmiş olcam güzel olcak ve o zaman ekleriz
default_tongue%20(1).gif

Güncel.

Güncel

Kalan mercanlar;

2- Acanthastrea_lordhowensis - yeşil, kırmızı, 15 cm den büyük bir kayanın üzerinde - 175 YTL

4- Acanthastrea_sp - yeşil, mavi, mor 15 cm den büyük bir kayanın üzerinde - 200 YTL

5- Blastomussa - yeşil, sarı, yaklaşık 30 dallı - 125 YTL

10- Türünü bilemediğim bir LPS, favia ya benziyor ama polypleri faviaların 3-4 misli kadar - 15 cm kadar - 150 YTL

11- Hydnophora sp - yeşil, tabak gibi, çapı 1 karıştan büyük - 150 YTL

16- Mycedium sp - mor, yeşil, 10 cm den büyük - 175 YTL

17- Acropora sp - mor, yeşil, mavi, üç renkli, fotoda ana koloninin eski hali var, fraglanıp verilecektir, 10 cm 3-5 dallı fraglar - 50 YTL

Gerçekten süperler ama heralde biz bunların anca hayalini kurarız gibime geliyor... :(

Gokce bey,

Acropora ile ilgileniyorum nereden nasil alabilirim?

Vural Bey,

Hafta içi Nişantaşından herhangi bir saatte teslim edebilirim.

Gökçe acrodan bende istiyorum4-5 dalı tercihimdir,hazırlarsan sevinirim

OK. Hazırda var. İstediğin zaman verebilirim.

o zaman ayır haftaya alırım senden

Tamam.

Büyük yeşil montiyi de istiyor musun ?

Gelince bakarım.

Pazartesi geliyorum. Bir adet iki üç dallı frag ayırır mısın? Tel verir misin adres için.

Tel: 0535 217 35 11. Hafta içi Nişantaşından teslim edebilirim. Gün içi herhangi bir saat olabilir. Nişantaşından almak isteyenler pazar akşamına kadar söylesin. Ana koloni evdeki tankta olduğu için frag yapıp evden getireceğim.

Davud ve Vural acrolarınızı Nişantaşına getirdim. İstediğiniz zaman gelin alın :)

Erdoğan ve Murat montilerinizi bugün aras kargoya veriyorum bilginize.

tesekkurler

Konu görüntüleyen kullanıcılar