Keşfet

Satılık Dev Akvaryum

insan neler yapıyor isteyince.Bende taşınmaz sanıyordum ama sağlam 6 kişi olunca oldu...

insan neler yapıyor isteyince.Bende taşınmaz sanıyordum ama sağlam 6 kişi olunca oldu...
Ben İstanbuldan 150X50X60 ölçülerinde kurulu düzen akvaryumu alıp suyuyla beraber Nevşehire getirip 5.kata çıkardım insanın isteyince neler yaptığının en güzel kanıtıdır heralde :D Başka söz gerek yok sanırım.

Ben İstanbuldan 150X50X60 ölçülerinde kurulu düzen akvaryumu alıp suyuyla beraber Nevşehire getirip 5.kata çıkardım insanın isteyince neler yaptığının en güzel kanıtıdır heralde :D Başka söz gerek yok sanırım.
Nasıl yani suyuyla derken .... tankın içi su doluyken taşımışsınızdır heralde.. :D :D

:) ))) tabii tapılabiliyor böyle şeyler.hobi böyle bir şey:)

Nasıl yani suyuyla derken .... tankın içi su doluyken taşımışsınızdır heralde.. :D :D
Akvaryumun suyunu 500 litrelik plastik tanka doldurup getirdi arkadaşlar sonradan kovalarla eve taşıdık :D Hiç zahmeti olmadı yani :)

Güncel.150X70X50 civarı ölçülerde sistemlerle de takas edilebilir veya ati BM200 ve ayarı PS yada aydınlatma ile..saygılar

güncel 1000 TL

Güncel

güncel 800 TL

Fiyat süper inmiş. İstanbulda tuzlusuya başlayacaklar için bulunmaz bir fırsat

eh artık yeri müsait olanın işi görülsün bende daha ufak bir sistem kurmak istiyorum :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar