Keşfet

Satılık Mercan Ve Fragler

gokcegoktan

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökçe Ali Göktan
Aşağıdaki linkten fotolara (3 ve 4 hariç) ulaşabilirsiniz. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Şehir dışına mevsim koşulları itibariyle göndemem riskli olur, o sebeple tercih etmiyorum. Toplu alımlarda %10 indirim yaparım. Cep tel: 0535 217 35 11

1- Montipora Digitata (Yeşil - 5-6 kollu) - 3 adet - adedi 30 YTL

2- Pavona cactus - 1 adet (7-8 cm çapında) - 40 YTL

3- Xenia - 100 kök - kökü 10 YTL

4 - Montipora Digitata (Kırmızı - 3-4 kollu) - 1 adet - 50 YTL

5- Brain coral - Scolymia sp. XL - (açık pastel yeşil - turuncu) - 1 adet - 175 YTL

6- Brain coral - Scolymia sp. XL - (kıpkırmızı) - 1 adet - 200 YTL

7- Hammer/Anchor Coral - Euphyllia ancora - XL (yeşil, sarı) - 1 adet - 300 YTL

8- Cup Coral Pagoda - Turbinaria peltata - XL (yeşil) - 1 adet - 125 YTL

9- Open Brain Coral - Trachyphyllia geoffroyi - XL (kırmızı, yeşil) - 1 adet - 100 YTL

10- Button Brain Coral - Cynarina lacrymalis - XL (kıpkırmızı) - 1 adet - 200 YTL

güncel.

6 numara brain coral mı yoksa scolymia species mi?

bir de xl derken kaç cm çapında?

Barış Gökçenin mercanlar harbiden büyük tankta büyük ona sorsan şimdi yoo öyle çok büyük değil diyecek. :D Gördümde konuşuyorum. :D

gökhandaki 60cm clam geliyor aklıma.. o kadar mı yani? :)

bi ara gökçeye falçata ve tornavidayla talana gidelim :D

O clam fena bir şey. Mazallah akıllara zarar.

Bu arada Gökçe güzel fotolar çekip koysa bunların tamamı 10 dk da satılır. Yerim yok alamıyorum. Bir blastomussayla kapadım bu satışı. Yanında da mavi polyp varmış. :D Şans işte böyle birşey olmalı. :D

Tahmini ölçülerini yanlarına yazıyorum. Çekebildiğim en iyi fotoları da ekliyorum.

1- Montipora Digitata (Yeşil - 5-6 kollu) - 3 adet - adedi 30 YTL - 7-8 cm boyunda

2- Pavona cactus - 1 adet - 40 YTL - 7-8 cm çapında

3- Xenia - 100 kök - kökü 10 YTL

4 - Montipora Digitata (Kırmızı - 3-4 kollu) - 1 adet - 50 YTL - 4-5 cm boyunda

5- Brain coral - Scolymia sp. XL - (açık pastel yeşil - turuncu) - 1 adet - 175 YTL - açınca çapı 20-25 cm kadar

6- Brain coral - Scolymia sp. XL - (kıpkırmızı) - 1 adet - 200 YTL - açınca capı 15-20 cm kadar

7- Hammer/Anchor Coral - Euphyllia ancora - XL (yeşil, sarı) - 1 adet - 300 YTL - açınca boyu 35-40 cm oluyor

8- Cup Coral Pagoda - Turbinaria peltata - XL (yeşil) - 1 adet - 125 YTL - çapı 20 cm kadar

9- Open Brain Coral - Trachyphyllia geoffroyi - XL (kırmızı, yeşil) - 1 adet - 100 YTL - açınca çapı 20-25 cm oluyor

10- Button Brain Coral - Cynarina lacrymalis - XL (kıpkırmızı) - 1 adet - 200 YTL - açınca çapı 20-25 cm oluyor

2

heyoooo! benden daha kotu resim cekenler varmis!!! :D

Diğer fotoları ekleyemiyorum kotam dolmuş :(

Dostum iyi fiyatlar :)
Yaw baya indirdim fiyatları ama millet benim mercanları beğenmedi herhalde. Napalım sağlık olsun. Daha indirim yapmayacağım. Bu fiyatlara satılırsa satılır, satılmazsa benle beraber yaşamaya devam ederler :)

Böyle daha iyi görünüyor sanırım :)

Resimleri www.resim-yukle.com a yükleyip , orda en altta çıkan linki yazın buraya , sorun yaşamazsınız.

418050monti1.jpg

241804pava1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
6 numara brain coral mı yoksa scolymia species mi?bir de xl derken kaç cm çapında?
İkisi aynı şey Barış :)

Scolymia sp. XL - (kıpkırmızı) - 1 adet - 200 YTL - açınca capı 15-20 cm kadar

Ozy ben sana göndereyim fotoları bari, allayıp pulla biraz :) mail adresini verirsen hemen gönderirim.

:rolleyes: allama pullama işe yararsa komisyon olarak bir frag alırım ;) :D

osmap@hotmail.com (msn açamıyorum ama maillere bakarım)

Yaptım bakalım oldu mu?

:rolleyes: allama pullama işe yararsa komisyon olarak bir frag alırım ;) :D
osmap@hotmail.com (msn açamıyorum ama maillere bakarım)
Sana bir monti frag ayırdım :)

Olmuş olmuş , mesajı yazarken seçeneklerden resim ekle butonuna (ağaç resmi) tıklayıp açılan kutucuğa bu linki eklerseniz resim olarak da eklemiş olursunuz.

965120resimekle.JPG

Sana bir monti frag ayırdım :)
Şakaydı yahu :D yeşil montilerden bende de var .Gerçi şuan ışıkla oynamalarım yüzünden yeşilden çok kahverengi ama olsun :) .

5

2809695.jpg

6

7012386.jpg

Teşekkürler Osman. Sonunda resimler de eklendi. Bakalım 10 dk. da satılacak mı ? :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar