Keşfet

Satılık Sıfır Akvaryum 70*50*50H(Toplam 245 Litre)

350 LİRA GÜNCELDİR AKVARYUM SIFIRDIR SATIN ALDIĞIM FİYAT 650+50 NAKLİYE LİRA YARI FİYATINA DÜŞÜRDÜM 349 LİRAYA DÜŞMEYECEKTİR.

ŞOK FİYAT 349.90 TL GÜNCEL :) :)

350 LİRA GÜNCELDİR

Akvaryum taçsız Mustafa bey akşam konu altına tekrar birkaç foto daha eklerim sizin için tankın neresinin detaylarını görmek istiyorsunuz mesela? sump,ana tank ,mobilya veya taşırma tertibatı?

kadir bey su tedisatla alakalı fotoları mustafaky83@hotmail.com a gönderebilirmisin kapakla alakalı birkac foto gönderirmisin

350 Tl Güncel fiyat sondur arkadaşlar sıfır akvaryum 700 tlye alındı 100de 50 indirim yapılmıştır

Sıkıntı yaptın kardes iyice 300 de gitsin :)

yok be Sefer usta millet ölmüş eşşek arıyo adamlar 150 liraya tuz alıp 200 lira çekiyolar biz bişey diyince kelime yapıyolar karışmayın etmeyin diye biz 700 lira parçalayalım 350 diyince fazla gelsin 349a vermiycem Ahdım var erzurumdan Mustafa bey var o abi alırsa bişeyler yapcam yol masrafı çok tutuyomuş İstanbuldan kim istese 350 babamda dahil :)

aynı fiyattan güncel pazarlık payı yoktur arkadaşlar

Bence hediye et bu tankı kadir eminim buna yengede cok sevinecek :)

:) :) Sefer usta iyice kılıbık ettin beni eyvallah aslında tank evde değil artık petshopçu bi abinin dükkana gitti dün o yüzden fiyat artık istesemde düşmez 50 lirada adama vercez kaldı 300 bize 700e al 300e sat ne güzel memleket yarın yeni akvaryumum geliyo hayırlısıyla Hagop abi terse yatırmazsa :) 80*60*50h sumpla 300 litre falan artık senlede aşık atarım artık bundan sonra Sefer aga
default_tongue%20(1).gif

Tekrar soyluyorum evlıı oldun surece benle asık atamazsın kadır kardes ben ıstesem sımdı ıstanbula gelır toplar mercanları gelırım ama senın yengeden ızın alman gerek :)hayırlı satıslar anlamadım konu sımdı yaptırdın tankın bundan farkı ne

Hemen hemen 100 litre daha büyük yeride ölçünce zaten max. 90 cmlik bi akvaryum sığardı 10 cmde hareket alanı kalsın dedim abi öyle deme 100 litre 100 litredir bu hobide 2 tane tang için oda sayılır :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri