Keşfet

Satılık Sps'ler

Delfin

Yeni Üye
Ad Soyad
Yönder BÖRKLÜ
Tüm sert mercanlarım satılıktır. Fiyat 100 USD başlayıp 250 USD'ye kadar çıkıyor. Tankın son fotograflarını yaklaşık 15 gün önce siteye koymuştum, oradan bakabilirsiniz. Cumartesi tam gün, hafta içi akşam saat 18:00' dan sonra müsait oluyorum. Mercanlar son derece sağlıklıdır, alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Satma nedenim ise sadece balık akvaryumuna dönecek olmamdır.

Sevgi ve saygılarımla,

Mercanların fotolarını ekleyebilir misiniz lütfen sayın Yönder BÖRKLÜ bey.

Hayırdır Yönder.Neler oluyor böyle acropora cılara.Ozan mı çeldi aklını yoksa.

Teşekkürler dostum.

Suçlu sensin. Boşuna okları kendinden uzaklaştırmaya çalışma :)

Tüm sert mercanlarım satılıktır. Fiyat 100 USD başlayıp 250 USD'ye kadar çıkıyor. Tankın son fotograflarını yaklaşık 15 gün önce siteye koymuştum, oradan bakabilirsiniz. Cumartesi tam gün, hafta içi akşam saat 18:00' dan sonra müsait oluyorum. Mercanlar son derece sağlıklıdır, alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Satma nedenim ise sadece balık akvaryumuna dönecek olmamdır.

Sevgi ve saygılarımla,
Bence isabetli bir karar..bence akvaryumuda komple boşaltmalı.

Bencede Maymun beslesin artık..

Y.Wrasse duruyormu. :)

verme kimseye sakla..

Moderatör tarafında düzenlendi:
selam turuncu renkli olan sert mercan ne kadar acaba?

Bence isabetli bir karar..bence akvaryumuda komple boşaltmalı.
"Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye; birde adama bakarım adam mı diye." Mevlana.

Yok abi ya, balık besliycem sadece...Lionfish, angel, trigger...
Yönder yaa ! seni tanımayanlar böle büyük laflarla seni bişey zanneder yaa...Olum bi kişnede duysun camia...Yönder sana küçükken at arabası mı carpmış tı neydi o olay bi anlatsana...

Yönder yaa ! seni tanımayanlar böle büyük laflarla seni bişey zanneder yaa...Olum bi kişnede duysun camia...Yönder sana küçükken at arabası mı carpmış tı neydi o olay bi anlatsana...
Şişşşşşşşş..... B)

Üzüldüm yönder,neyse her şeyde bir hayır var

özelden cebini yazsana bana.

Pempe pocillopora Davut bey'e satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar