Keşfet

Satılık Sps'ler

abi,

y. wrasse e bende talibim, yazık triggerlarla olmuyomuş diye duydum...

Eymen

Montipora plate Ankara'dan Tugay bey'e satılmıştır.

Resimde görülen mor uçlu acropora, ortadaki yeşil acropora ve mor polipli montipora Zafer bey'e satılmıştır. Kalan ürünlerin satışı devam etmektedir.

Mor,yeşil ve kırmızı montipora digitata fraglanıp satılacaktır. Fiyatlar kesinlikle hobici fiyatı olacaktır. İlk gelenler alır kuralı vardır. Akşamüstü saat 18:00'dan sonra veya cumartesi tam gün müsait oluyorum. Yer: Ümraniye Ağaoğlu MyTown'da oturuyorum.

abi,

y. wrasse e bende talibim, yazık triggerlarla olmuyomuş diye duydum...

Eymen

Eymen kardesim sen foruma girermiydin yaa...tankin resmini koyda ortalik bi tank gorsun..akvaryumcu ne tanklar kurarmis gorsunler.gercekten tankin icn tebrik ediyorum..Su ana kadar tek bir canli oldurmedigini hepimiz biliyoruz.Bunun icin ayrica tebrik ediyorum buralarda gevezelik yapicagina tankinla ilgileniyorsun .neticesi basari tabi.Hele o koydugumuz son nokta tanka cok farkli bir hava kazandirdi.

nazar deger diye koymam diyosan haklisin bisey solemiycem..

Frag fiyatları, kibrit kutusu kadar olanlar için 25 YTL'dir.

Yönder kardeşim mercanlar süper isteyenler hemen fraglarını almaya koşsunlar aldığım mercanlar çok güzel iyiki fragladın dostum arkadaşlar özel mercanlara sahip olsunlar.......

Eymen kardesim sen foruma girermiydin yaa...tankin resmini koyda ortalik bi tank gorsun..akvaryumcu ne tanklar kurarmis gorsunler.gercekten tankin icn tebrik ediyorum..Su ana kadar tek bir canli oldurmedigini hepimiz biliyoruz.Bunun icin ayrica tebrik ediyorum buralarda gevezelik yapicagina tankinla ilgileniyorsun .neticesi basari tabi.Hele o koydugumuz son nokta tanka cok farkli bir hava kazandirdi.

nazar deger diye koymam diyosan haklisin bisey solemiycem..
bende giriyorum artıkın foruma, benim account bi şekilde kendi kendini kilitlemiş ondan dolayı giremiyordum fakat Selim sağolsun halletti iki dakkada. o son nokta tankın tam ortasında şeref tribününde duruyor ve maşallahı var. tabi sayende!! Resimleri koyarım tabi, burada kimsenin nazarı deymez. Ama önce resimleri küçültmem mi lazım? nereye koymam lazım? başka bir yere koyup link mi atmam lazım onları bilemedim!

Yönder kardeşim mercanlar süper isteyenler hemen fraglarını almaya koşsunlar aldığım mercanlar çok güzel iyiki fragladın dostum arkadaşlar özel mercanlara sahip olsunlar.......
Eyvallah Andaç, güle güle büyüt.

Cumartesi günü tankı boşaltıyorum ve bu nedenle, kalan son üç parça XXL acropora toplam 300 USD' a satılıktır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar