Keşfet

Satılık Zoanthus Sp.

Osman Bey, açmasında problem yok değil mi? yapıştırdıklarınız çiçek gibi açıyor yani?

açıyor açıyor barışbey şimdilik bir sorunyok sanırım birkaç gün sonra iyice alışırlar ve daha büyük açmaya başlarlar

barışbey iyiy günler

kaldıysa bende talibim ben ümraniyeden on adet 5353634943

su an fragliyorum deniz kabuklarina.

haftasonu 10 adet karisik yapiyorum (25ytl). goztepe civarinda bulusabiliriz.

merhaba ben her iki renktende isterim. 10 tane Tabiki eğer kaldıysa.istanbul kartaldayım.05353075784

barış bey merhaba elinizde polip kaldımı acaba ben ist buldayım karideslerimle takastya yapabiliriz isterseniz

535 6364943

Bulent Bey, takas yapamiyorum zira akvaryumda bir sey koyacak yer yok. bu zoanthuslari da cok uredikleri icin satiyorum zaten.

Bulent Bey, takas yapamiyorum zira akvaryumda bir sey koyacak yer yok. bu zoanthuslari da cok uredikleri icin satiyorum zaten.
merhaba.acaba polyplerden varmı hala elinizde.her renkten 10 ar tane alabilirim.tel: 0533 290 3200

2. resimde onde duranlarin hepsi satiliktir. kaya ovaldir, on tarafta gordugunuz kadari arkasinda da vardir.

toplam 170ytl.

Barış bey özelden mesaj attım.ilgilenirseniz sevinirim

[barışbey iyiy günler sizden aldıhım polipler ikisi hariç diyerleri iyiy durumda açtılar bunlar için beslenme konusunda yardımcı olursanız sevinirim

10 da 2 iyi bir yuzde :) acmayanlari telafi ederim uygun bir zamanda.

agizlarina tek tek karides verebilirsiniz ama zahmetli olur..

ben besleme amacli sadece reefplus ekliyorum. reefbuilderla kh`i 11.5dkh civarinda tutuyorum. su sicakligi da 26 derece olunca daha hizli uruyorlar.

kh 12yi gecince uremeleri baya bi yavasliyor. dusuk akinti degil de orta akinti sanki biraz daha keyfli yapiyor zoanthuslari.

tabi bunlar sadece benim deneyimlerim. arastirip, okuyup ogrendigim seyler degil. bekle-gor metoduyla buldugum bilgiler.

saglikli polypler :)

merhaba.

Acaba polyplerden hala varmı elinizde...???

her renkten 10 ar tane alabilirim..

Saygılar...

dediğim gibi 2. resimde önde duran koloninin hepsini satıyorum.. onu dışında şu an için polyp satmıyorum.

o kadar çok kazıdım ki polypleri, daha yeni kendilerine gelip üremeye başladılar.. :)

barış bey tekrar merhaba reef plus bugun aldım benim akvaryumum 200 litre nekadar vericem ve nekadar aralıklarla uygulamam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

2 günde 1, 1kapak atsanız üreme hızlı olur ama akvaryumu yosun ve tortu bastı diye bana kızmayın :D

frag icin cok mesaj geldiginden yaziyorum.

satilik olan asagidaki butun kolonidir. fiyati 170ytl.

f5207f1fb8a33ed2118115e4e31e0bbb_d63.jpg

onur arkadaş poliplerin gördüm cumartesi günü fıraglanmış olanlar az ama çok güzel açmışlardı pasifikte . barış arkadaşımız sayesinde bende zoanthus cu olacam öle görnüyor

çiçek gibiler walla :)

şu sps'den ne anlıyorlar anlamıyorum, boyanmış odun gibi :D

bu arada onurun aldığı polyplerin kaynağı osman (ozy) abidir! :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar