Keşfet

Soft Mercanlar Ve Palyaço Arıyorum

Aradığım mercan türleri böyle renkli ( özellikle yeşil mavi sarı ve kırmızı ) mercanlar.-polyp(canlı renkli)

-Gorgonia (Mavi,

-Leather Coral

-Tubeworm

-Palythoa

-Ricordea Mushroom (Yeşil,

-Montipora Digidata (Yeşil,

-Zoa( canlı renkli)

-Octopus Coral (Yeşil)

-xenia

-bubble coral

-Seriatopora Caliendrum

-Brain Coral (Yeşil,

-anemon

-Trumpet Coral

-torch coral(yeşil mavi )

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizde olupta istediğim gibi olan bilmediğim mercanlar varsa onlarda kabulum.

BALIK OLARAK

* Ocelleris Palyaço ( özellikle bu ***** )

* dotty back

* sixline wrasse ( özellikle bu *)

* Shrimp

* Turbo Snail

* müren

*kestane

*renkli deniz yılanları

*renkli deniz yıldızları

*basslet balıkları

*tanakas

*splerndid

*diadem

*neşeli kardinal ( **)

*chormis**

*fire fish**

*gobby**

Balık konusunda da aklıma gelenler bunlar ancak dediğim gibi gine böyle ufak çok ve canlı renkleri olan çok büyük olmayan balıklar.

Aradığım şeylerin ikisii içinde geçerli birşey var.gönderilcek canlıların mutlaka resmi olmalı.Mercanlar çok büyük olmamalı kendim büyütmek istiyorum ve maddi açıdan uygun oluyor.Yani 50 kafa polyp 100 kafa zoa istemiyorum.Az ama çok çeşit almak amacım.Ve kendim büyütmek istiyorum.Önceliğim mercanlar balıkları da yazmış oldum Ve tabiki en önemli şey fiyat çok uçuk bir fiyat ödeyemem maalesef.Fiyatıda bana uyarsa seve seve alabilirim.sizde olanları resim ad ve fiyatlarıyla bana yollarsanız bende bir inceleyip ona göre size birşey söyleyebilirim.( yazdıklarım içinde olmayan mercan ve balıklar da olabilir )görüşmek üzere saygılar
Güncel

Aradığım mercan türleri böyle renkli ( özellikle yeşil mavi sarı ve kırmızı ) mercanlar.-polyp(canlı renkli) *****

-Gorgonia (Mavi,

-Leather Coral

-Tubeworm ****

-Palythoa

-Ricordea Mushroom (Yeşil,

-Montipora Digidata (Yeşil,

-Zoa( canlı renkli) ***

-Octopus Coral (Yeşil)

-xenia**

-bubble coral

-Seriatopora Caliendrum

-Brain Coral (Yeşil,

-anemon

-Trumpet Coral

-torch coral(yeşil mavi )

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizde olupta istediğim gibi olan bilmediğim mercanlar varsa onlarda kabulum.

BALIK OLARAK

* Ocelleris Palyaço ( özellikle bu ***** )

* dotty back *

* sixline wrasse ( özellikle bu *)

* Shrimp *****

* Turbo Snail *****

* müren

*kestane

*renkli deniz yılanları

*renkli deniz yıldızları **

*basslet balıkları

*tanakas

*splerndid

*diadem

*neşeli kardinal ( **)

*chormis****

*fire fish**

*gobby**

Balık konusunda da aklıma gelenler bunlar ancak dediğim gibi gine böyle ufak çok ve canlı renkleri olan çok büyük olmayan balıklar.

Aradığım şeylerin ikisii içinde geçerli birşey var.gönderilcek canlıların mutlaka resmi olmalı.Mercanlar çok büyük olmamalı kendim büyütmek istiyorum ve maddi açıdan uygun oluyor.Yani 50 kafa polyp 100 kafa zoa istemiyorum.Az ama çok çeşit almak amacım.Ve kendim büyütmek istiyorum.Önceliğim mercanlar balıkları da yazmış oldum Ve tabiki en önemli şey fiyat çok uçuk bir fiyat ödeyemem maalesef.Fiyatıda bana uyarsa seve seve alabilirim.sizde olanları resim ad ve fiyatlarıyla bana yollarsanız bende bir inceleyip ona göre size birşey söyleyebilirim.( yazdıklarım içinde olmayan mercan ve balıklar da olabilir )görüşmek üzere saygılar

güncel arkadaşlar

Konu görüntüleyen kullanıcılar