Keşfet

Spagetti Yosun

bülent bey size de ayrılmıştır

Ben de isterim.Varsa ÖM ile bilgilrei vereyim.

Sınırlı miktarda kalmıştır sanırım daha da gelmez artık

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaldıysa, bir porsiyon ben de aldım.

Sn.Elvan Duran 1 porsiyon size ayrılmıştır

Son 3 Porsiyon

iki porsiyonda ben istiyorum.teslim şartları ve adresi ö.m olarak gönderebilirseniz memnun olurum.

slm onur abi

benim sıpagettilerde beyazlaşma var yavaş yavaş çürüyor sanki sampa koydum refiguma sürekli ışktan olabilirmi acaba

Murat Bey,

Teslimatla ilgili özel mesaj yolladım.

Eğer kaldıysa bir porsiyonuda ben alabilirim Osman Bey.

slm onur abi

benim sıpagettilerde beyazlaşma var yavaş yavaş çürüyor sanki sampa koydum refiguma sürekli ışktan olabilirmi acaba
Spagetti için 24 saat ışık yanması gerekmiyor. O durum sadece caulerpa için geçerli. Tam olarak sebebini bilmiyorum ama gece gündüz döngüsünü normal şekilde uygulamanızı tavsiye ederim. Mümkünse akvaryum ile ters zamanlı gece gündüz döngüsü kurun.

+ 1

Ayrıca spagetti akıntı ve az olmayacak seviyede ışık ister. Refug'da hiç akıntı olmaması kötü bir şey spagetti için. Önerilen 20x akıntı. Refug aydınlatması için tavsiyem 2 litreye 1 watt oranında. Bu tip oranlar kanun niteliğinde değil ama fikir vermesi açısından faydalı buluyorum.

Bülent bey sanırım siz o yosunu ana tankın içine koydunuz dimi :) Balıklar didikledikçede ölüyor

Bir miktar tang ler yesin diye bende tanka koydum sizin anlattığınız gibi beyazlaşıp çürüyorlar ozaman

yok abi ben sumpa koydum culerpalarla beraber çohu beyazlaştı yarısı duruyor

Tükenmiştir.İlginiz için teşekkürler

Merhaba,elinizde hala spagetti yosunu olan varmı acaba bana çok acil lazım

Bende caulerpalar yerine bunlardan almak isterim eğer ankaraya gönderme imkanınız olursa ve elinizde hala varsa.

olursa Ankara ekibine ben de katılırım:)

Malesef arkadaşlar elimde şuan için yok. Fakat benden daha önce temin etmiş arkadaşlar hasat a geçmişler onlardan alabilirsiniz

Ankara sınırlarınada bi girsede burdada hasat zamanı yararlansak o zaman :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar