Keşfet

Sps Ler - Monti, Etc.

Tesekkurler,

Alper bey seriatopora iki adet mevcutmuş, çok sevindim..
Aynen Gurkan bey ;)

ANKARA PAKETi:

Dr Hakan: Yesil Montipora digitata 60 YTL (KIRMIZI DEGIL!)

Black: Seriatopora hystrix (20 YTL ve 25 YTL olarak var?Hangisi?)

Abby89: kirmizi Montipora digitata ve Seriatopora hystrix 30YTL

Tugaybek: Yesil Montipora digitata 20 YTL ve ???

Dogru mu acaba?

25YTL olan

Chris tum liste netlesince ariycam ben seni...

:)

ANKARA PAKETi:

Dr Hakan: Yesil Montipora digitata 60 YTL (KIRMIZI DEGIL!)

Abby89: kirmizi Montipora digitata ve Seriatopora hystrix 30YTL

Tugaybek: Yesil Montipora digitata 20 YTL ve ???

Dogru mu acaba?

@Tugaybek

20 YTL Montipora yok fotografda...o bir seriatopora... ama istersiniz baska var. Tam ne olsun?

40 ytl yazanın rengi nedir Chris Bey?

onu da bana ayırırsanız

büyükler Hakanın oldu yani:40 ve 60 :)

Arkadaslar kusura bakmayın karaborsayı bı densız arkadasım baslatmıs.Sanırım ankara grubu ortada mercan bırakmamıs:)Gule gule besleyın.

canlıkaya.net in yeri ankarada hala nasıl ankarada meran yok bende bunu anlamıyorum. Sanırım mercan varda frag yok.

SADECE 30 YTL lik Monti digitata yesil kaldi! (ve bir kücük leather - 15YTL)

Ankarali beyler... paket yolla cikti. Birsey diyim...peketlemek mercan büyütmekten daha uzun süredü!!! 8) :(

Cok zor oldu... kusura bakmayin...tekrar yapmam...hem de canlilar üzülüyorum... heatpack koydum. Ve yurtici kargo´ya gidince sok oldum...COK secakti orada....geneldi buz gibi subeler var...

Dedigim gibi - büyük monti digitata tek parca olarak size gelirse cok sasiracagim! :(

1 styropor kutu doldurdum (5 poset)... ve 2 heatpack koydum!

insallah saglan size gelir.

GÜLE GÜLE büyütün!

Emekleriniz ve vaktiniz için teşekkür ederiz. Umarım canlilar hasarsız gelir. Şahsen ben bu konuda mucizelere alışkınım, daha doğrusu Ankaralılar alışkındır desem yeri. Mayıs ayında delik bir plastik kutudan içinde 1 damla su kalmamışken 5 cantimlik üç tane paramparça fragdan 9 ayrı parça yapışturdım, şu anda her biri 3-4 cm oldu. Ne demişler çıkmadık canda umut vardır.

Tekrar teşekkürler

Saygılarımla,

:)

Evet, kesinlikle... fraglar ne kadar kötü gösüküyorsa - atmayin...bir kac hafta akvaryumda kalinca baze mercanlar kendini toplar :)

BOL SANS! :)

Chris uğraşın için şahsım ve arkadaşlarım adına çok çok teşekkür ederim. ama bir daha yapmam deme sakın:( :( :( Selamlar saygılar:) :) :yeni fraglar bekliyoruz senden... :)

Chris fraglar sağlam bir şekilde geldi. Teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Harika! Cok sevindim :)

Güle, güle büyütün! :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar