merhaba arkadaşlar,
bugün doğanay bey'den aldığım mavi mantar kayasını parçalayıp takasa çıkarıyorum... ilgilenen arkadaşlardan da haber bekliyorum.
not: sahip olduğu mavi renk: ne çevrede dolaşan yaşil-mavi tarzı 'mavi mantar' gibi, ne de canlıkaya.net'ten gelen masmavi 'mavi mantar' gibidir... ikisinin ortası. (sonuçta, mavi - içiniz rahat olsun... :lol: )
not: kimisi çok küçük fakat, mercimek kadar... 65 YTL'ye aldım hepsini, 65 / 20 = hesabıylan mercimek kadarları 3 YTL ye verebilirim isteyene. büyükleri de 50 Ykr büyüklüğünde zati
not: elimdeki mevcut mantar çeşidi listesini yazıyorum:
mavi / yeşil - zaman zaman koyu pembe renk alıyor. düz dokulu.
kahverengi - sıralı noktacıklı dokusu mevcut.
yeşil / kahverengi - % 90 yeşil. dağınık noktacıklı dokusu mevcut.
yeşil / bordo - etli, düz yeşil kıllara sahip.
yeşil / bordo - etli, dağınık yeşil kıllara sahip.
takas için bunlar dışında çeşit olursa çok sevinirim...
selam ettim.
bugün doğanay bey'den aldığım mavi mantar kayasını parçalayıp takasa çıkarıyorum... ilgilenen arkadaşlardan da haber bekliyorum.
not: sahip olduğu mavi renk: ne çevrede dolaşan yaşil-mavi tarzı 'mavi mantar' gibi, ne de canlıkaya.net'ten gelen masmavi 'mavi mantar' gibidir... ikisinin ortası. (sonuçta, mavi - içiniz rahat olsun... :lol: )
not: kimisi çok küçük fakat, mercimek kadar... 65 YTL'ye aldım hepsini, 65 / 20 = hesabıylan mercimek kadarları 3 YTL ye verebilirim isteyene. büyükleri de 50 Ykr büyüklüğünde zati
not: elimdeki mevcut mantar çeşidi listesini yazıyorum:
mavi / yeşil - zaman zaman koyu pembe renk alıyor. düz dokulu.
kahverengi - sıralı noktacıklı dokusu mevcut.
yeşil / kahverengi - % 90 yeşil. dağınık noktacıklı dokusu mevcut.
yeşil / bordo - etli, düz yeşil kıllara sahip.
yeşil / bordo - etli, dağınık yeşil kıllara sahip.
takas için bunlar dışında çeşit olursa çok sevinirim...
selam ettim.
Moderatör tarafında düzenlendi: