Keşfet

Takaslık Mavi Mantar

FoMP

Yeni Üye
Ad Soyad
burak
merhaba arkadaşlar,

bugün doğanay bey'den aldığım mavi mantar kayasını parçalayıp takasa çıkarıyorum... ilgilenen arkadaşlardan da haber bekliyorum.

not: sahip olduğu mavi renk: ne çevrede dolaşan yaşil-mavi tarzı 'mavi mantar' gibi, ne de canlıkaya.net'ten gelen masmavi 'mavi mantar' gibidir... ikisinin ortası. (sonuçta, mavi - içiniz rahat olsun... :lol: )

not: kimisi çok küçük fakat, mercimek kadar... :) 65 YTL'ye aldım hepsini, 65 / 20 = hesabıylan mercimek kadarları 3 YTL ye verebilirim isteyene. büyükleri de 50 Ykr büyüklüğünde zati :D

not: elimdeki mevcut mantar çeşidi listesini yazıyorum:

mavi / yeşil - zaman zaman koyu pembe renk alıyor. düz dokulu.

kahverengi - sıralı noktacıklı dokusu mevcut.

yeşil / kahverengi - % 90 yeşil. dağınık noktacıklı dokusu mevcut.

yeşil / bordo - etli, düz yeşil kıllara sahip.

yeşil / bordo - etli, dağınık yeşil kıllara sahip.

takas için bunlar dışında çeşit olursa çok sevinirim...

selam ettim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak bey şehir neresi?? frag değişimi yapacak arkadaşlar çoğalırsa herkesde mevcut çeşitler de artar ben de bundan yanayım selamlar saygılar: :)

keske turuncu mushroomlari sana satsaydim..

keşke be barış'ım, derdim çeşit zaten benim biliyosun... :) (efkarlandırdın abi beni...)

hakan bey, ne yazık ki şehir: istanbul... ancak aynı görüşte oldumuza çok da sevindim doğrusu... saygılar bizden.

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=3904

(ilgili linkte derdimi anlatıyorum... :) )

selam ettim herkese...

uzak şehir şu istanbul:( :( : olsun çeşitleri arttıralım değişim için istanbul yollarını da aşındırırız:): selamlar saygılar:)

beklemedeyiz o halde biz de... selamlar bizden !!! :lol:

buraya canlı resimlerimizi de koymaya çalışsak çok rahat beğenme imkanımız olacak,

mümkünse bu topic sırf mantar üzerine olursa karışıklık da olmaz, diğer türlere ayrı topic şeklinde devam ettirilebilir...

yakında onu da yapıcam zaten burak bey...

detaylı liste + resimler.

önemli nokta, çeşitleri ortak bi noktada tutabilmek - bi nevi kooperatif mantığı ?!

zaten başlık da sadece mantar üzerine değil mi ?! (şimdi baktım da belirtmemişim bunu... :D )

arkadaşlar, bu başlığım ana amacı MANTAR TAKASI'dır,

selam ettim bolcana... :lol:

bendekilerin numune resmi :)

(sol alt sağ üst köşede)

muhtelif kayalarımda mevcut...

pembe ve yeşil pembe...

e ben talibim ama şimdi bunlardan 1-2 tanesine..?!

nasıl yapıcaz.. :D

....

e ben talibim ama şimdi bunlardan 1-2 tanesine..?!

nasıl yapıcaz.. :D
:huh: üzgünüm yerimde değildim, şimdi geldim, :)

bir kayaya yapışık her iki modelden de olacak, taşıma ve buluşma operasyonunu hallettik mi sorun yok,

Ev:Çekmeköy, İş: Levent , Hafta sonları (genelde C.tesi)Kozyatağı tarafına geçiyorum, Marine-life veya Pasifik e uğruyorum...

Siz ne taraftasınız ?

süper. detaylar için ÖM yolluyorum.

slm burak istersen haftaya bırakalım senin başın sakinleşene kadar ben ümraniye tepe üstündeyim bende biraz sıkışıhım

sanırım burak'lar karıştı ?! :D

öncelikle kusura bakmayın - bugün saat 16:00'ya kadar elektriklerimiz kesikti burda. bu sebepten yanıt veremedim...

gerçi ulaşabildiğime ulaştım ancak 'burak' bey'le konuşmadık :)

nick kullanıcam bu sebepten:

balıkadam bey, tabii. hiç sorun değil. gelecek hafta halledebiliriz.

clownfish bey, pazar günü yapabiliriz takası..?! benim için bi sorun yok.

tüm konuyla ilgili detaylı bi yazı yazacağım 'duyurular' kısmındaki başlığa... ilgi gösteren / göstermeyen tüm dostlara selam ettim...

takas devam ediyo bu arada :)

Burak bey siz bana 4 tane yollaın bende size 4 tane adını bilmediğim aynen onlara benzeyen yollıyım :) anemone dedi satan adam ama bilmem öle bişe varmı :D

:blink: aiptasia olmasın :lol:

yok yok o kadar ayırt edebiliorum abi tmm 3 aydır bu işi yapioruzda
default_tongue%20(1).gif
o kadar deil gene bişiler kaptım :D

buna benziyorlar :) bissürü

Konu görüntüleyen kullanıcılar