Keşfet

Takaslık Mavi Mantar

olabilirbilmiorum valla ama gzeller gezip duruyolar heryerde ufak kovukları kapatıyolar şeker şeyler

yeşil, içe doğru pembeleşiyo, en uçları hafif sarı

yeşil, içe doğru pembeleşiyo, en uçları hafif sarı
pardon bu arada, renkleri meraktan sormuştum,

Sn. Shajaam, siz bu takas için bana mı (clownfish), diğer Burak Bey e mi (FoMP) yazmıştınız ?

Aynı isimler karışıyor :D nickleri kullanalım biz :D

valla bana farketmez kim istiosa ona veriyim illa takasta değil maksat farklılık olsun çeşit olsun :)

bence de fark etmez Fomp beyle hafta sonu buluşma planımız var zaten :D , aslında bireyler arası değişim değil de biryerde toplansa daha rahat olacak, toplandığı kişi (Fomp) bize şunlar var diye genel bir foto koysa biz de bunları getiririz diye ekleyerek bir elden gitse belki daha organize yürür...

arkadaşlar akşam detaylı bilgi geçecektim ama şimdilik şöyle bi not düşeyim:

foto çekimine ihtiyacımız var - keza yeşil derseniz 2 3 çeşit yeşil var mesela... yazarak terif edilince, bir yere kadar anlaşılıyo hangi cins olduğu.

yine de akşam detalyı listeyi ekleyeceğim - fakat foto'suz :(

selam ettim bolcana... :lol:

tmam abi hatta en iisi bakın söle bişi bigün belirleyip herkes alsın meydanda toplanılsın ortaya bi leğen içine koyalım sonra seçmece yaparıs :D

:D :D balık pazarı gibi

canlı pazarı :D :D

isterseniz gün yapalım , altın günü gibi :D :D

şaka bir yana, Fomp Bey in yapmaya çalıştığı, başarılı olursa güzel birşey olacak, olay sadece takas değil

aynı zamanda yetiştirip çoğaltmak...

bana uyar abi veririm payıma düşen neyse :D

merhaba arkadaşlar,

elimdeki mantar çeşidi 3 aşağı 5 yukarı listedeki gibidir.

sizlerden haber bekliyorum !!!

(şu an için elimde mavi mantar harici takas edecek başka mantar çeşidi bulunmamaktadır... şimdilik :lol: )

selam ettim bolcana :)

ben mavi istiyorum :) 3 taneye 3 tane takas edelim ne zaman buluşalım :D

Burak ne durumdasın bayağı çeşit yaptın heralde. :) görüşmek üzere selamlar.

gürdal kardeş merhaba,

ilk hedefim 20 çeşit mantar... 4 5 adet kaldı hedefe ulaşmaya :) şidilik iyi görünüyolar, fakat bazı talihsiz kayıplar yaşandı. yaşanmadı değil... :(

yine de, şu noktada durum beklediğimden daha iyi :lol:

selam ettim herkese... :)

not: sajaam kardeş, ÖM attım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
GÜNCEL

burak bey istanbulun neresindesiniz. ben bahçelievler basın sitesindeyim. ,isterseniz buraya gelip elimdeki mantarlara bakabilirsiniz. bende 3 çeşit mantar var. bitanesi galiba bu kıllı mantar dediklerinden. renkleri birkaç çeşit var. bende sizden bi kaç çeşit mantar isteyebilirim.

güncel... :)

takas için mavi mantarların yanına kavuniçi/kırmızı olanlar da eklenmiştir...

burakbey bende istiyorum üstad kavun içi ve mavi lerden :D gelip hallet benim mantarı bölüşelim hep beraber bugun ölçtümtam 15 cm acılıyor benim mantar durumu iyi selametle :) benim mantar yeşilede kaçıyor rengi

puturlu bir yüzyi var resimi yükleyemedim bir türlü. bu arada msj kapasiten dolmuş

burakbey bende istiyorum üstad kavun içi ve mavi lerden :D gelip hallet benim mantarı bölüşelim hep beraber bugun ölçtümtam 15 cm acılıyor benim mantar durumu iyi selametle :) benim mantar yeşilede kaçıyor rengi

puturlu bir yüzyi var resimi yükleyemedim bir türlü. bu arada msj kapasiten dolmuş

Merhaba arkadaşlar,

Elinde aşağıdaki polyp çeşitlerinden farklı çeşidi olan arkadaşlarla da mavi mantar takasına gidebilirim...

2 kafa polyp = 1 kafa mavi mantar...

Not: evlere servis - gelip efendi bi şekilde kesip biçmesi benden :lol:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar