Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tank şu an stabil durumda soldaki kayalar fiji sağdakiler ise yerli kaya. kaya tasarımım berbat ama daha fazla kurcalamak istemedim. palyaçoların fazlalığı kafa karıştırmasın hepsi bana ait degil. palyaçoları bir arkadaşımın isteği üzerine kendi tankıma aldım. bana ait olanlar siyah beyaz olan ve 1 adet snowflake (snowflakenin eşi öldü maalesef) aralarında herhangi bir husumet kavga döğüş vs yok çok şükür. sadece anemon için biraz didiştiler o kadar. su değerlerim iyi durumda haftada 1 30 litre su değişimi yapıyorum. eleştirini esirgemezseniz sevinirim
Blue Tang i Çok daha küçük akvaryum larda (50*50*40) gördüm gayet sağlıklı da duruyorlar. Minimum kaç litrede beslendiği konusunda bilgi sahibi değilim
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tang Türleri İçin Minimum Akvaryum Boyutları başlığı altında tartışılmış. Bu akvaryumda bakılabilir bana sorarsanız. Ama 50 50 40 bir akvaryumda ömrünün uzun olacağını sanmam.