Keşfet

Tunze 9210 Ps

230 ytl 0542 338 65 98 çok iyi bir ps ama hazır sıstem aldıgım ıcın lazım degil baska malzemeler alıcam

Güncel

kullandıgım bir ürün performansı cok iyi venturi bir model 22w motoru 1200lt debide 3 h max cok iyi degerler bir venturi modelde olan max motor bence ve fiyat gercekten cok ucuz yurt dısında ürünün sıfır fiyatları 360$ veya avro seviyelerinde bence ihtiyacı olan kacırmasın .. hayırlı satışlar sefer kardeşim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saolasın mehmet arkadasım ps cok guzel ama kımsenın bişeyden anladıgı yok satılmazsa kalsın sorun degil o parayada bedava bu ps kenarda öyle duruo yoksa asla satmam

Güncel..

ps gerçekten iyi bir psde kardeşim sen satamıyosun bi satış elemanı tut bence :D

Keşke lazım olsada satmasam be cem :) ama kenarda duruo bana faydası yok gercekten cok iyi bir ps ve bir karış bişey :)300 lıtreyi rahat götürür güncel.

Güncel lazım degilmi kimseye :)

güncel.

Son 200 ytl ihtiyacı olmayan bile alsın diye bu fiyat .

200 aşağıya. verme sefer

Aga giderim onu mahalle arasında bi akvaryumcuya hediye ederim gene vermem aşagi :) lazım olur diye aldık ama hazır sistem aldık lazım olmadı öle duruo işte hayırlısı bakalım

160 arttıran yokmu :)

Geç dalganı :)

dalga geçmem ben 160 verdim sadece :) arttırmayla sat işte =)

keşke lazım olsada satmasam ama satacammmm yokmu arttiran barış bey 160 dio evet yokmu

165 diyorum satıyorum sattım :)

acele etme 200 e gelmedık daha barıs bana bak ucuza kapamayamı calısıyosun yok sen bunu olmazzzzz :) =

yok verebileceğim miktarları yazıyorum bakalım artık =)

Aferin kaliteden anlıyosun barıs bu ps sana lazımmmıkı

Konu görüntüleyen kullanıcılar