Keşfet

Uretim Bangaii Cardinal Yavrulari

koray cenan

Yeni Üye
Ad Soyad
koray cenan
Yaklasik 6 aylik bangaii yavrularim satilik. Yaklasik bas kismindan kuyruk kismina kadar 3 bazilari 3,5 cm her turlu kuru yem dondurulmus yemi afiyetle yerler. 5 adedini satiyorum. Kargo imkani yok halkalidan gorerek teslim ediyorum. İstediginizi secebilirsiniz. Kahve yaninda ikramim. Adedi 50 tl dir.

maaşallah çok güzeller

Tesekku ederim darisi herkesin basina

aga akvaryumcuda daha ucuz bunlar sende nasıl 50 tl oluyo anlamadım

1. El emegidir goz nurudur. Uretebilirseniz anlarsiniz ne demek istedigimi hergun artemia cikarip sabah aksam beslemek artemialri buyutup beslemek kuru yeme gecis v.s ...
2. Bu boy akvaryumcuda bulamazsiniz.
3.5 de alana indirim yaparim. Yaninda fosforlu yesil hairy mushrom en az 3 kafa avuc ici kadarda hediye. Zaten bu hairy mushromu30-40 tl den asagi vermiyorlar.
4. Hobici isi o yuzden baliklarimin fiyati budur.
Tesekkur ederim.

Maşallah... Çok güzeller.

Bu emeğe bu para normal...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Akvaryumcudan alacağınız balık kuru yem yemez, ithalat balığıdır ve ölme ihtimali her zaman var. Üretim balığa 50TL gayet uygun bence...

Maşallah çok güzeller bende bu canlılardan arıyorum sizlerede katılıyorum ama forumda başka bir abimiz zamanında kendi yavruları satıyordu 20 tl veya 30 tl bu benim düşüncem kimse yanlış anlamasın lütfen bu arada eser abi sanada teşekürlerimi sunuyorum

Su para bu para meselesi değil arkdaşlar. Sonucta ortada cok emek var. Büyütün değil 50 tl daha fazlasını bile istersiniz. Sonucta ben bu işin ticaretini yapmıyorum. Yılların emeğidir bu ,fiyatıda budur almak isteyen olursa buyursun gelsin lütfen  satış kurallarını okuyalım gereksiz yorum yapmayalım.  Teşekkür ederim.

Bangaii Cardinal,  ne yazık ki biz akvaristler sayesinde doğadan yok oluyor, ülkemizde sınırlamalar bir şekilde atlatılarak, doğal ortamlarında çok sayıda toplanıyor, kötü koşullarda getiriliyor  ve dağıtılıyor. Üretim olduğunu bilmediğiniz her kardinal alımında,  doğadan bu özel canlının yok oluşuna katkıda bulunuyorsunuz. Bu nedenle  lütfen sadece üretim yapılan kardinalleri, fiyatlı bile olsa tercih edin.

2 tane birden alana istediği hairy mushroomm hediyem avuç içi kadar

maşallah nazar degmesin güzel teklf hem balık yanında kahve ama istanbul bana uzak

Koray Abi Hayırlı Satışlar :)

Maşallah Çok güzel Olmuş Kardinaller..

Seni tanıyan bilir zaten Sen boşver milleti...

Akvaryumda üretildiğinden yakalanmış balıklara göre çok daha dayanıklı, siyanür hastalık derdi yok, yem almada sorun yok.. Fiyat inanılmaz uygun.. 

Guncel

koray bey önce ellerinize emeğinize sağlık bunlara bakmak büyütmek bu kadar kolay değildir ki, yanında verdiğiniz hediyesi cabası sizi kutluyorum hayırlı satışlar

Teşekkür ederim :) Güncel.

Konu görüntüleyen kullanıcılar