Keşfet

Uretim Bangaii Cardinal Yavrulari

Balıklar tekrar yumurladı yeni yavrular yolda eskilerden kalanları satıyorum.. indirim yaptım.. 40 tl...

Koray Bey benim çifti ayır sakın unutma beni :) )) 

Abi çok teşekkürler çok memnun oldum bangaii ler süperler.... :thumbsup:

Hayırlı uğurlu olsun Özkan iyi günlerde büyüt bende çok memnun oldum :)

Yeni parti doğana kadar bangaii satışı şimdilik bitmiştir. Teşekkür ederim.

Kargo imkaniniz varmi acaba

Malesef kargo yapamıyorum. Şu an için balık kalmadı yeni yawruları bekliyorum 2-3 ay sonra hazır olurlar.

Koray abi ilanı devamlı takip ediyorum.... süper canlılar, benim 1 tanesini arkadaşım aldı belki 1 çift daha alacağım ... Tekrar görüşmek üzere abi..

Tamam Özkan olur elimdekilerden 4 çift daha oluştu bakalım bugün yarın yavrular çıkar.

Bende beklemedeyim Koray bey bilginiz olsun...

Tamam Koray bey :)

Haddim olmayarak araya giriyorum ,ilan sahibi kusura bakmaz umarım. Canlı fiyatlarında Hele ki sağlıklı balık ve mercan fiyatları forumda uygun hatta çok uygun olanlar var. Yıllarca Tropheus besledim ve inanılmaz fiyatlara yavru satıldığını henüz 2 cm bile değişken şahit olup buna isyan ettiğim için forumlardan atılan biri olarak Bangai yavruları inanılmaz uygun fiyatlılar. Ancak forumda pahalı satılan tek şey malzemeler. Ne kadar kısa sürede kullanılsada ben açıkcası ikinci el olduğunda fiyatın sıfıra yakın olanların biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Neyse uzatmayayım ilan sahibini tebrik ederim başarısı için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koray Bey ile tanıştım, çok güzel akvaryumu olan (çok bol bitkili deniz akvaryumu) çok kibar bir beyefendi. Alışveriş için vb. herkese 100% tavsiye ederim.

Herkese merhabalar, yaz sezonu ardından işler derken bir türlü fırsat bulup foruma giremedim. Bu arada güzel övgüleriniz için hepinize teşekkür ederim. Son durumum yaklaşık 6 kez daha yawru aldım ama malesef balıkları büyütme şansım olmadı yaz tatili dolayısıyla. Malum yavrular ilk 1 ay boyunca hergün canlı artemia istiyorlar bir gün bile gecirseniz ölenler oluyor. Yeni sezonu açtık bakalım. :) Şu an elimde eş tutmuş 4 çift var düznli yumurluyorlar. 9 tanede sürü oluşturduğum bir gurubum var muaeyenehamende :) Yakında yeni sezon balıklar olunca haber verceğim. Bu arada mushrommlarda oldu ama zaman bulamıyorum sert mercan türlerinden de fraglar hazırlayacağım suyun dışına çıktı bir kısmı :) Teşekkür ederim. Bol tuzlu sular dilerim.

Evet arkadaşalar dün itibariyle yeni yawrular yolda. Bir aksilik olmazsa 2-3 aya hazır olurlar. Küçük isteyen olursa burdan yazabilirler. Unutmayın yavru olarak almak isteyenler en az 2-3 ay canlı artemia vermeleri gerekiyor bilginize.

Evet arkadaşalar dün itibariyle yeni yawrular yolda. Bir aksilik olmazsa 2-3 aya hazır olurlar. Küçük isteyen olursa burdan yazabilirler. Unutmayın yavru olarak almak isteyenler en az 2-3 ay canlı artemia vermeleri gerekiyor bilginize.
Koray abi beni yaz direk ilk sıraya :)

Koray Bey merhaba;

Ben kuru yem almaya başladıklarında 4 adet rica edeceğim sizden. Buraya yazar mısınız yem yemeye başladıklarında?

Merhaba, kuru yem alma durumuna geldiklerinde 2 adet de ben almak isterim.

Evet arkadaşlar bu benim Bangaiiler iyice fena oldular. Dün 1. damızlık yavrular cıktı. 5 gün sonra 2. si cıkıyor ayrı tanka aldım. 3. ise 20 gün sonra çıkacak. 1. babayı biraz gec yakalayabildim o yüzden yavruları çıkartmıştı. Toplam ilk batından 15 yavru büyümeye başladılar. Tamamı satılıktır. Su anda elimde 8 adet cift tutmuş bangaii mevcut :) iş kontrolden iyice cıktı :D . 2 aya yavrular hazır olmuş olur. Bol tuzlu sular dilerim herkese.

Konu görüntüleyen kullanıcılar