Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Makaleler ve örnek kurulumları okuyorum, yeterli bilgiye ulaştığımı düşündüğümde ve cesaretimi topladığımda 100 lt tank ile bu keyifli hobiye başlamayı düşünüyorum.
Otomobil sektöründeyim Sıfırda (RENAULT DACİA TOYOTA BAYİLİMİZ MEVCUT İKİNCİ ELDE HER MARKA AŞA YUKARI MEVCUTTUR FİLO KİRALAMA KASKO TRAFİK SİGORTA ACANTELİĞİ aile şirketiyiz otomobille ilgili ne konu olursa olsun yardım olurum Şeref BAYAZIT ÖZUĞUR OTOMOTİV 0530 827 1974 Saygı ve Sevgilerimle 0530 827 1974
Ben bu cümleyi ilk kurulumum da sizinki gibi (İNŞAALLAH bu hafta sonu kuracağım) 6 kere kurduktan sonra farklı bir forum sitesinde tanıştığım, o güne kadar hiç görmediğim, şimdilerdeyse çok yakın iki arkadaş olduğumuz sevgili Gökhan isyan bayrağı çekip ''yeter lan adresi ver geliyoruz'' diyerek elinde aşılama suyu dolu bidonlar, eksik bir kaç parça ıvır zıvır, bir kaç küçük parça canlıyla 1 saatte kapıma dikilip, 3 saatte kurulumu yapıp, sonrada ''ohh bee rahatladım, hadi eyvallah'' değip çekip gitmişti