Batık_Gemi
Aktif Üye
- Ad Soyad
- Emin
Ekipmanlar
buble magus 3,5 Ps,
3000L/H kafa motoru
Hydor 3000 Dalga motoru
Red Sea Live Reef Base Pink (canlı kum) 10kg
Red Sea Coral Pro Tuz 25kg
25 Kg Canlı Kaya
Askı Led Beyaz ve Mavi Işık
ehem 100W Isıtıcı
Bakım
Akvaryum Arkadan sump 70 x 15 x 40
Açıklama
Nano akvaryumunu kurdum bekliyorum yavaş yavaş paylaşmaya çalışıcam...
Ayrıca 16lt küçük bir nanomda 6 aydır (hiç Test Yapmadan) 1 aylık Su değişimleriyle 2 adet domates anemonu, carpet, sünger, tüp kurdu, yılan yıldızı ve evayi çeşit bilmediğim kayayla beraber canlı besliyorum şimdiki tankta 2 adet YAVRU CLOWN FİSH, Torch Coral vb. temizlikçi ve 1 adet Yataklık edecek mercan bakmayı ve ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşmayı düşünüyorum ve sizden yardım ve olumlu olumsuz yorum isticem ilerleyen zamanlarda fotograf eklemeye devam ederim.
Not: Akvaryumum 7. günde bulanıklık ve değerlerde böyle bir anormallikle karşı karşıyayım (suda köpürme ve kaya süngerlerimde renk koyulaşması ): acelem yok akvaryum biraz yavas gidicek balıklarımı aldım 2 hafta kadar beklemedeler bu süreç uzayabilir akvaryuma diatom sonrası koycam
Ekli dosyayı görüntüle 33346
Ekli dosyayı görüntüle 33347
Ekli dosyayı görüntüle 33348
Ekli dosyayı görüntüle 33349
Ekli dosyayı görüntüle 33350
Ekli dosyayı görüntüle 33351
Ekli dosyayı görüntüle 33352
ilk sorum şimdiki paylaşacağım resimdeki küçük aiptasianın yanındaki kırmızı solucamsı şey ne
Ekli dosyayı görüntüle 33353
Ekli dosyayı görüntüle 33354
Ekli dosyayı görüntüle 33355
buble magus 3,5 Ps,
3000L/H kafa motoru
Hydor 3000 Dalga motoru
Red Sea Live Reef Base Pink (canlı kum) 10kg
Red Sea Coral Pro Tuz 25kg
25 Kg Canlı Kaya
Askı Led Beyaz ve Mavi Işık
ehem 100W Isıtıcı
Bakım
Akvaryum Arkadan sump 70 x 15 x 40
Açıklama
Nano akvaryumunu kurdum bekliyorum yavaş yavaş paylaşmaya çalışıcam...
Ayrıca 16lt küçük bir nanomda 6 aydır (hiç Test Yapmadan) 1 aylık Su değişimleriyle 2 adet domates anemonu, carpet, sünger, tüp kurdu, yılan yıldızı ve evayi çeşit bilmediğim kayayla beraber canlı besliyorum şimdiki tankta 2 adet YAVRU CLOWN FİSH, Torch Coral vb. temizlikçi ve 1 adet Yataklık edecek mercan bakmayı ve ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşmayı düşünüyorum ve sizden yardım ve olumlu olumsuz yorum isticem ilerleyen zamanlarda fotograf eklemeye devam ederim.
Not: Akvaryumum 7. günde bulanıklık ve değerlerde böyle bir anormallikle karşı karşıyayım (suda köpürme ve kaya süngerlerimde renk koyulaşması ): acelem yok akvaryum biraz yavas gidicek balıklarımı aldım 2 hafta kadar beklemedeler bu süreç uzayabilir akvaryuma diatom sonrası koycam
Ekli dosyayı görüntüle 33346
Ekli dosyayı görüntüle 33347
Ekli dosyayı görüntüle 33348
Ekli dosyayı görüntüle 33349
Ekli dosyayı görüntüle 33350
Ekli dosyayı görüntüle 33351
Ekli dosyayı görüntüle 33352
ilk sorum şimdiki paylaşacağım resimdeki küçük aiptasianın yanındaki kırmızı solucamsı şey ne
Ekli dosyayı görüntüle 33353
Ekli dosyayı görüntüle 33354
Ekli dosyayı görüntüle 33355