Merhaba forumda yeniyim arkadaşımla antalyadayız resif akvaryumu kurmaya başladık.akvaryum malzemelerimiz tamam . Pandemiden dolayı birkaç siparişimiz daha gelmedi kargoda. Ama haftaiçi su hazırlayıp kuruluma başlicaz. Kurulumda bana yardımcı olırsanız sevimirim ilk kez deniz akvaryumu kuruyoruz arkadaşımla .
akvaryum 240L
bubble magus curve 8
iki tane sobo sanırım en ucuzundan dalga motoru ????
reeflowers in canlı kumu 3 kova ( 42kg kum +12 L canlı su bulunuyormuş içinde ) kargo ilk geldiğinde aileden biri merakından açmış kutuyu ama hemen kapamış bu sorun olur mu bilmiyorum. İçindeki bakteriler ölür mü yani?
20 kg kürlenmiş kaya bol gözenekli
test olarak nitrat testi aldım, amonyak testi almadım bulamadım piyasada pekte yok
Sumpta filtre olarak elyaf ve iki çorap filtre var . Başka ne alsam bilemedim aktif karbona falan gerek varmıdır?
aydınlatma maxspect xr5-150 led armatürü var
Deniz akvaryumuna uygun filtrede aldık musluğa bağlayıp ordan çekicez .
Reeflowers ın bacteria feeder ını aldık diatom sürecinde kullanırız diye ama zaten canlı kumumuz var hepsi bir zararı olurmu?
Su oturunca Yumuşak mercan ağırlıklı bir akvaryum kurmayı planlıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 63881
akvaryum 240L
bubble magus curve 8
iki tane sobo sanırım en ucuzundan dalga motoru ????
reeflowers in canlı kumu 3 kova ( 42kg kum +12 L canlı su bulunuyormuş içinde ) kargo ilk geldiğinde aileden biri merakından açmış kutuyu ama hemen kapamış bu sorun olur mu bilmiyorum. İçindeki bakteriler ölür mü yani?
20 kg kürlenmiş kaya bol gözenekli
test olarak nitrat testi aldım, amonyak testi almadım bulamadım piyasada pekte yok
Sumpta filtre olarak elyaf ve iki çorap filtre var . Başka ne alsam bilemedim aktif karbona falan gerek varmıdır?
aydınlatma maxspect xr5-150 led armatürü var
Deniz akvaryumuna uygun filtrede aldık musluğa bağlayıp ordan çekicez .
Reeflowers ın bacteria feeder ını aldık diatom sürecinde kullanırız diye ama zaten canlı kumumuz var hepsi bir zararı olurmu?
Su oturunca Yumuşak mercan ağırlıklı bir akvaryum kurmayı planlıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 63881