Merhaba
Nano 30x30x30 kup
60x50x50
70x45x35
Seruvenleri bitti
Yeni baslayan arkadaslara soyliyim simdiden bu ise bulasacaksaniz sonu yok[emoji4]
**Dogru secim
**Dogru arkadaslar secin edinin, istanbula geleli 2-3 sene oldu ama kendimce dogru arkadaslar edindigimi dusunuyorum
**Satici gazina gelmeyin, her urunu almayin bol bol okuyun
Simdi 70x45x45 tankimi ve curve7 ps yi satmistim...
Yeni serüven basliyor
Elimde olanlar
--6x24w t5 aquamarketim armatur
--Tunze 9420 protein skimmer 1000litreye kadar yetiyor bundan sonra protein skimmer olayi benim icin bitmis gibi gorunuyor serkan abiye (lephistes) ps icin tesekkurler
--kum 2 kutu coral reef aragonit, canli kumdu ama artik canli degil
-- jebao wp25 + tunze 6020 dalga motorlari, tuz karistirmak icin seio dalga motoru
-- eheim jager 200w isitici
-- jebao 4lu dozaj pompasi
-- jebao dc3000 sirkulasyon motoru
-- diy kendi yapimim su tamamlama
-- diy buzdolabi termostatli 4 lu fan sogutma sistemi
-- diy medya reaktoru
-- 1 kutu caribsea kaya var tabi hepsi kuru kaya artik
Ca-mg-kh- nitrat-fosfat testlerim hazir
Grotech a-b-c-m hazirda var
Eksiklerim ve yapilacaklar
-Akvaryum 90x60x45h akvaryum ariyorum... buldum gibi
-Tuzum cok az kaldi tuz alinacak, lps agirlikli olacak tank icin tavsiyelerinizi bekliyorum
-armatur tek kablo ile calisiyor, cift kablo ile once 2 lamba sonra +4 lamba calisacak sekilde yeni kablo yapilacak
- acikcasi elimdeki sirkulasyon motorunu 5000 lik ile degistirip tek su cikisi ile ayni anda medya filtresini de calistirmak istiyorum
- kayalara deniz tutkali alip dekorlu halde yapistirmayi planliyorum cok ornek gordum kafamda degisik dusunceler var, onceki denemelerimde eputty yapistirici aldim ama putty tam istedigim randumani vermedi (denememde kayalar tam kuru degildi) deniz tutkali ile deneyecegim
Unuttugum varsa bilginiz ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nano 30x30x30 kup
60x50x50
70x45x35
Seruvenleri bitti
Yeni baslayan arkadaslara soyliyim simdiden bu ise bulasacaksaniz sonu yok[emoji4]
**Dogru secim
**Dogru arkadaslar secin edinin, istanbula geleli 2-3 sene oldu ama kendimce dogru arkadaslar edindigimi dusunuyorum
**Satici gazina gelmeyin, her urunu almayin bol bol okuyun
Simdi 70x45x45 tankimi ve curve7 ps yi satmistim...
Yeni serüven basliyor
Elimde olanlar
--6x24w t5 aquamarketim armatur
--Tunze 9420 protein skimmer 1000litreye kadar yetiyor bundan sonra protein skimmer olayi benim icin bitmis gibi gorunuyor serkan abiye (lephistes) ps icin tesekkurler
--kum 2 kutu coral reef aragonit, canli kumdu ama artik canli degil
-- jebao wp25 + tunze 6020 dalga motorlari, tuz karistirmak icin seio dalga motoru
-- eheim jager 200w isitici
-- jebao 4lu dozaj pompasi
-- jebao dc3000 sirkulasyon motoru
-- diy kendi yapimim su tamamlama
-- diy buzdolabi termostatli 4 lu fan sogutma sistemi
-- diy medya reaktoru
-- 1 kutu caribsea kaya var tabi hepsi kuru kaya artik
Ca-mg-kh- nitrat-fosfat testlerim hazir
Grotech a-b-c-m hazirda var
Eksiklerim ve yapilacaklar
-Akvaryum 90x60x45h akvaryum ariyorum... buldum gibi
-Tuzum cok az kaldi tuz alinacak, lps agirlikli olacak tank icin tavsiyelerinizi bekliyorum
-armatur tek kablo ile calisiyor, cift kablo ile once 2 lamba sonra +4 lamba calisacak sekilde yeni kablo yapilacak
- acikcasi elimdeki sirkulasyon motorunu 5000 lik ile degistirip tek su cikisi ile ayni anda medya filtresini de calistirmak istiyorum
- kayalara deniz tutkali alip dekorlu halde yapistirmayi planliyorum cok ornek gordum kafamda degisik dusunceler var, onceki denemelerimde eputty yapistirici aldim ama putty tam istedigim randumani vermedi (denememde kayalar tam kuru degildi) deniz tutkali ile deneyecegim
Unuttugum varsa bilginiz ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi