Keşfet

Yerli Canlı Ve Cansız Kaya

Selam arkadaşlar. İşlerimin yoğunluğu ve canlılarımı diğer akvaryumuma taşımaktan dolayı pek ilana giremedim. Açık arttırma falan yok. Malesef 3 tl dediğimde bir anda hobici olmayan arkadaşlar 3 tlye alıp 12tl ye diğer arkadaşlara satmak için hepsini almak istediler. Bu yüzden yazdığım gibi satıştan çektim. Şu an boşatlma işleminin büyük ksımını tamamladım. Kaya satışımı başlatmış bulunuyorum. Kayalar oldukça büyüktür. Üzerlerinde mercanlardan parçaçıklar olabiliyor yada ufak tefek mantarlar. Kilosu 5 Tl dir. 10 tl olmaz bazı arkadaşlar kendi aralarıın da konuyu saptırmışlar.Herkesten daha ucuza kendi üretim canlılarımı yanlarında hediyeleriyle bir çok arkadaşa dağıtmış bir olarak bu tip yorumlarda bulunmayın lütfen istiyorsanız alın yada almayın.Sonucta ticari bir iş değil. Teslimat sadece HALKALIDIR. Almak isteyenler kovayla gelmelidir.

Saygılarımla.

selam,

kargo olur mu?

Kargo malesef olmaz.

Almak isteyenler bugün evdeyim yada hafta sonu tel 532 4865648

4bx9.jpg

Kayaların resimleri hepsi satılık büyüklü küçüklü üstlerinde alg ve mantarlar kaktüs coral var.

lihs.jpg

vln9.jpg

3tjo.jpg

Selamlar; 

Koray bey cidden yanlış anlaşılmış bu konuda. Kendisiyle bizzat tanıştım. Öyle 3-5 liranın peşinde olacak bi adam değil. Gayet dürüst, ilgili ve yardımsever bir insan. Kendisine biraz ayıp edilmiş. İnsanların, tanımadıkları insanları ve sebeplerini bilmeden davranışlarını eleştirmek, dalgaya almak hem yanlış hem ayıp. 

Kendisi anladığım kadarı ile hobiciye yardım olsun diye fiyatı nerdeyse bedava tutmuş, sonrada hobiciden önce bu işlerin ticaretini yapan insanlar salça olunca satıştan çekmiş. Çekmeyebilirdi de sonuçta hobicide alsa, ticaretini yapanda alsa cebine aynı para girecek.(parayı düşünseydi umursamazdı kime satılacağı) Ama kendisi çekmiş, çekmiş ki gerçekten hobici olduğuna emin olduğu kişiye verecek sanırım o kayaları. 

Ayrıca hediyeler bölümüne bakılırsa çoğumuzun hayal bile edemediği boyutlardaki akvaryumu, sumpı ile birlikte bedava vermiş. 

Konu daha fazla sapmasın, ben sadece haksızlık karşısında susmuş olmamak için yazdım.  Koray beye hayırlı satışlar, kayaları alacak şanslı kişiyede hayırlı olmasını diliyorum ...

Evet arkadaşlar kalan son 40 kilo. Hobici arkadaşlara gitti hep. Halen üstünde sert mercan fraglı kaya duruyor. Kalanlar büyük kayalardır bilginize gelen alır.

Güncel

Büyük akvaryumu olanlara uygun coralian alg hairy mushroomları olan kayalardır.

r4q6.jpg

son kalanlar gayet güzel kayalar 5 tl kilosu.

swkh.jpg

güncel..

Güncel...

koray abı seve seve almak ısterdım ama afyondayım sızın gıbı kısılerı gormek benı cok mutlu edıyor teşekkurler

Tüm kayalar ve yanında büyük bir kaya üzerinde ana hairy mushroom (toplamda 10 küsür) olan kayadada dahil olmak üzere hepsi  150 tl. Mushroom fiyatına kayalar. Kayalar oldukça büyük almak isteyen bunu göz önüne alsın. Kim isterse vereceğim.

Tüm kayalar ve yanında büyük bir kaya üzerinde ana hairy mushroom (toplamda 10 küsür) olan kayadada dahil olmak üzere hepsi  150 tl. Mushroom fiyatına kayalar. Kayalar oldukça büyük almak isteyen bunu göz önüne alsın. Kim isterse vereceğim.
Valla bedava kapışş... Batan gemide yok bu kadar ucuz... 

Koray abiyle tanışan birisi olarak 3'ün 5'in derdinde bir insan olmadığını belirteyim.Öyle olsa bana ve diğer arkadaşlara elinde fazla olan mercan ve ekipmanları hediye etmek yerine satardı.3-5 liraya satılan bu oturmuş kayalarda bence hobici arkadaşlara resmen hediyedir.

telefonunuz yanlis herhalde ozelden yazarmisiniz

Telefonum 0532 4865648

satılmıştır hepsi ilan kapatılabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar