Keşfet

Yılan Yıldızı Hediye

İyi yakınmışsın geleceğin zaman haber ver yakalaya bildiğim kadar yakalayayım .

0544 441 76 01

Sağolun bu numaradan size ulaşırım.

10-12 tane yakaladım sumpta pet şişede duruyor. almak isteyen varmı

Olur alacaginz zamani soyleyin yakalayayim

Arkadaşlar Selamlar,  hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama bilmenizi isterimki bu yıldızlardan bende 100 lerce vardı. çok hızlı ürüyor ve büyüyorlar. 

Yanlız şöyle bir zararları var kayaarda gelişi güzel yerleşip kollarını sağa sola savuruyorlar :) bu yakınında temas edeceği mercanlara çok ciddi zarar veriyor. Bilgi ve tecrübesi olan diğer arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim. Ben bu zararlarından dolayı hepsini tantan uzaklaştırdım :)  

Mercanlara zararı olsaydı kimsenin başını yakmazdım.

Evet çoğalıyor doğru.Yeteri kadar beslenemezse çoğalamazlar. Benim yemlemeyi kısma gibi bir şansım yok. Bu yüzden çoğalıyorlar. Ama yüzlerceye kadar çoğaltamadım. Gündüz ortada olmuyorlar gece çıkıyorlar.

Mercanlarınıza zarar veren başka bir olay olmuştur sizde. Bu arada 1 tl den fazla büyüyeni görmedim .

Mercanlara zararı olsaydı kimsenin başını yakmazdım.

Evet çoğalıyor doğru.Yeteri kadar beslenemezse çoğalamazlar. Benim yemlemeyi kısma gibi bir şansım yok. Bu yüzden çoğalıyorlar. Ama yüzlerceye kadar çoğaltamadım. Gündüz ortada olmuyorlar gece çıkıyorlar.

Mercanlarınıza zarar veren başka bir olay olmuştur sizde. Bu arada 1 tl den fazla büyüyeni görmedim .
Kerem Bey yaptığınız davranışı takdir ve tebrik ediyorum gerçekten. Ama bu durumu bir tek yaşayan ben değilim. Canlıların bir zararı yok o konuda haklısınız, zarardan kastım gelişi güzel dağılıp sadece gece değil gündüzleridekollarını kayalardan salarak yakınındaki mercanlara temas etmesi ve açmasını engelmesidir. 

Ayrıca inanın ben onun 10 cm çapına kadar büyümüş lerini bile gördüm kendi tankımda ve arkadaşımın tankında. Sadece sizin ve alacak arkadaşların bunu bilmesini sonrasında sizin bu güzel davranışınızı yanlış yorumlamaması için tecrübemi paylaşmak istedim. Saygılar.

10 cm ve daha büyük olan serpent seastar . görsel olarak aynı bu canlılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yildizdan kalmissa 1 ad ben alzbilirim

ayarlarım

Maltepede oturuyorum pendikte çalışıyorum .

Alacağınız zaman 1 gün öncesinden haber verin yeter

Yıldızlarımı aldım.Kerem beye ilgisi ve güler yüzü için teşekkürler.

Kerem Bey ilginiz ve yıldızlar için teşekkür ederim. Biraz geçte olsa teşekkürümü buradan da paylaşmak istedim. 

Olmaz zaman aşımına uğradı o iş

:)

Kerem hocam neyle yakalıyorsun bu yıldızları benim tankda dolu bunlardan ama yakalayamıyorum veya bunları yiyen bir canlı varmı acaba ?gecen gece akvaryumdan korktum belki binlerce var bunlarda irili ufaklı olabildiğince azaltmam lazım bunları

Dalga motorlarinin aradina saklaniyorlar :)

Her temizlikte 5-10 tane geliyor. Lunar wrasse yiyormus bazi green wrassede yiyormus. Yemlemeyi az yaparsaniz cogalmazlar. Daha dogrusu dibe dusmesin mumkun oldugunca

Trigerkerde yiyormus. Hatta biri benden para ile istemisti. Maalesef arkadasin mesaji silmisim. Bu konuyu takip ediyorsa bana ulasa bilirse buldukca hediye ederim

Sizden aldıklarımın hepsi firarda. Çok nadiren gözlemleyebiliyorum ama ihtiyaç duyduğum temizliği sağlıyorlar. Gerçekten para vererek alamayacağımız canlılardan biri bana göre. Zaman aşımı için de özür dilerim, bazen işler birden üzerime gelmeye başlıyor kendimi eve zor atıyorum ve hiç bir şeye vaktim kalmıyor:)

Konu görüntüleyen kullanıcılar