Keşfet

130X70X55 Resif Kurulumu

evet çok basit kurulumu vardır zeolit sistemin ama söylemediği şey sürekli gözlem yapılması gerektiği ve hergün aksatmadan bişeyler damlatmak gerektiği kısmı :)) tabi birde fahiş fiyatları var .

Ben çok memnundum zeovit den ama yaz tatili yada iş seyahatleri çok olumsuz geçiyordu bu nedenle fauna marin in sistemine geçtim zeovit kadar başarılı olmadı bende henüz ama çok başarılı olanlar var 

Onur Bey,

tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz, beni oldukça aydınlattı, okuyan ve tam bilgi sahibi olmayan arkadaşların da pek çok cevap bulacağı bir konu oldu....

sanırım sizin uyguladığınız  fauna Marin  zeo light sistemi....

Katkılar konusunda ben de içeriğini biliyorsam, alternatif markalardan fiyata göre temin etmeyi tercih ediyorum...

Ayrıca kafamda soru işareti, lps ler de varken nutrienti düşürmeye devam etmek lps lerde ne yapar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet ben Zeolight sistemi ile piyasadaki farklı marka ürünleri beraber kullanıyorum .

Lps ve soft türleri baya var bendede amino asit ve yem katkısı yapıldığı için özellikle Zoa ve Elegance türleri gayet memnun benim tek beceremediğim tür Chalice türü sert mercanlar oldu . Ama hedef besleme yapılırsa yaşamayacak canlı yok ulns sistemde.ben zamanım olmadığı ve uğraşmayı sevmediğim için  hedef besleme yapmıyorum. 

Bu arada akvaryumun 9 aylık gelişimi Yüksek kelvin aydınlatmaya rağmen büyüme fena olmamış ama asıl şaşırtıcı büyüme Elegance da olmuş. 15 Ocak ilk kurulumda günü
proxy-jpg.42290
 Mevcut hali
14463033_10154180440773509_2602166558336244198_n.jpg

maşallah.nazar degmesin.harika bir sps tankı.

Onur 'un tankından göruntuler

Arkadasımıza tebrikler.MASALLAH

Süper renkler maşallah, bu Yüzden bu kadar detay soruyoruz Onur beye, ne katkı? ne filtrasyon kullanıyorsunuz diye....

Abi eline sağlık çok güzel çıkmışlar. 

Tank ve cekim süper maşallah  ellerinize düşüncelerinieze sağlık.

Şirin tankmış, yeni görsellerini paylaşırmısınız?

Konu görüntüleyen kullanıcılar