Keşfet

2016 Resif Bölgesi Takvimi İsteyenler

Arkadaşlar fazla beklemeden 500 adet olarak baskıya hazırlıyorum taslak çalışmasını yaptıktan sonra 

Arkadaşlar minimum 500 adet basılırsa  birim fiyatta düşer ...forumda yüzlerce üye var konuyu whatsap  grubunuz var ise haberi olmayan ve almak isteyen üyelere de iletin lütfen 

Mustafa Serkan GENÇ 

1 Adet'te ben alırım şayet mümkünse. Emeğinize sağlık. İyi çalışmalar.

Öncelikle herkese sağlıklı bol sulu bir yıl dilerim

Tüm hobici dostların özel tasarlanmış "Resif Bölgesi 2016 "takvimini masalarının  üzerinde görmekten keyif alacağı inancındayım ....forum yöneticileri dostlar ile tasarlanacak ve sayfalarında su değişimi ,testler v.s. gibi çok uzun olmayan küçük notlarda alacağınız şık bir takvime sahip olmak için lütfen talep edeceğiniz takvim adedini bildirinin ...bu takvime tüm üyeler maliyet fiyatına sahip olunacaktır 

Lütfen isminizi ve kaç adet "Resif Bölgesi özel 2016 takvimi" istediğinizi en hızlı şekilde bildiriniz .....

Takvim İsteyenler
Ömer Tanrıkulu - 1 Adet
Tolga Yıldırım - 1 Adet
Burak (burakilk) - 1 Adet
Ömer (okuruk) - 1 Adet
Hüseyin (hates) - 1 Adet
Tekin Onur Tekdal -  1 Adet
Selim (narwhal) - 1 Adet
Birol Gürsoy - 1 Adet
Kerem Akbulut - 2 Adet
Faruk Gürsoy - 3 Adet
Burak (dark) - 1 Adet
Metin Sağlam - 2 Adet
Erdem Noyan - 1 veya 2 Adet
Metin (samurai) - 2 Adet
Ali Muzaffer (alimuzaffer) - 2 Adet
Alper (ontheway) - 1 Adet
Nihat nhtkmn - 2 adet
Fırat Sümer - 2 adet
GökhanFb - 1 adet
Serkan Sener (ssener@tms.tc) - 2 adet
Ertugrul61 Ertuğrul Çiçek - 1 adet
Mustafa Serkan Genç - 1 adet
Bora (jatu) - 1 adet
Tunç041 - 1 adet
Gökhan Göl (gogol) - 1 adet

Toplam: 36 Adet

Arkadaşlar fazla beklemeden 500 adet olarak baskıya hazırlıyorum taslak çalışmasını yaptıktan sonra 
ben 5 adet alırım sevgiler

Benim 2 adet olarak değiştirebilir miyiz?

1 adet gözüküyor.

Teşekkürler

Burak

takvim 12 sayfa olacak , bazı düzenlemeler yapıldıktan sonra taslak ekteki 2 örnek gibi olacak

sayfalara  su ve test değerleri ve alacağınız küçük notlar için bir alan olması planlanıyor  herkesin beğeneceği güzel bir takvim olacak umarım 

Konu görüntüleyen kullanıcılar