Keşfet

2016 Resif Bölgesi Takvimi İsteyenler

Arkadaşlar haftaya büyük ihtimal ile takvimlerin satışı forumdaki mağazadan yapılacak kargo işini ben yapıcam Sürat yada MNG Kargo hangisi uygun ise 

Takvimler mağazaya konmuş sipariş verdim ama eft yapabilmem için hesap no ve hesap adı soyadı gerekiyor.

Nerden nasil teslim alacagiz. Odemeyi dukkanami sizemi gonderecegiz

Bilgisini vericem herkese 

1adet te ben alabilirmiyim

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi dükkandan satılacaklar ki?

merhaba arkadaşlar , takvim örnek baskısı çıktı ama tatil ve bayram günlerinde bir karışıklık olmuş , en kısa zamanda düzenlenip baskıdan çıkacak  

Merhaba arkadaşlar 

sonunda RESİF BÖLGESİ 2016 takvimler geldi  gayet şık olmuş herkesin masasını süsleyecek takvimlerin arka kapağında testler ve notlar için ayrı bir bölüm oluşturuldu , sınırlı sayıda baskı olduğundan talep eden arkadaşların bir an önce sipariş vermeleri gerekmektedir. , takvimlerin bir kısmını Resif Bölgesi ekibinden Evren'e  (İzmir bölgesi ) göndereceğim , İstanbul bölgesi için bir kısmı benim ofisten dağıtılacak , Türkiye genelinde talep eden diğer arkadaşlar benim ile yada Evren ile irtibata geçebilirler 

takvimler forumdaki mağaza bölümünden satılacak 

http://www.resifbolgesi.com/forum/store/

Ben siteden az önce siparişimi geçtim, Paypal ödememi yaptım, çok kolay oldu. Bu güzel takvimi bedava fiyatlarla bize sunan site yönetimi ve emeği geçen herkese teşekkürler...

Emeği geçen herkese teşekkürler.

havale/EFT ödeme seçeneğinde yer alan İş bankası adı altında bir numara var bu numara geçerli midir? 

EFT için IBAN numarasını ve hesap detaylarını verebilir misiniz?

Merhaba,

"İş Bankası 34 2342*** 7585***" yazan bir IBAN numarası değil anladığım kadarıyla. Hesap bilgisini veya IBAN numarasını net bir şekilde yazmamız mümkün mü acaba o kısıma?

Merhaba, mağaza bölümündeki bilgileri gün içerisinde güncelleyip sizlere haber vereceğiz.

Evet iban değil bende denedim olmadı siparişi verdim bir ödemesi kaldı 

Arkadaşlar Selim banka hesap bilgilerini güncelleyecek takip edin 

Ömer Tanrıkulu

1 adet

Çabanız için şimdiden teşekkürler.
Mağazadan satış başlamıştır 

1 adet mümkünse ☺

### Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene###

Merhaba,

2 adet istiyorum.

Burak 

RESİF BÖLGESİ TAKVİM satışı forumdaki Mağazadan satış başlamıştır 

Tekin Onur TEKDAL 1 adet

Sent my iPhone using Tapatalk

1 adet

emoji824.png
emoji771.png
Birol
emoji768.png
Gürsoy
emoji771.png
emoji824.png

Bende 2 adet rica edeyim

Bende 3 adet alayım

Sent my iPhone using Tapatalk
RESİF BÖLGESİ TAKVİM  satışı başlamıştır  forumdaki mağazadan temin edebilirsiniz 

RESİF BÖLGESİ TAKVİM  satışı başlamıştır  forumdaki mağazadan temin edebilirsiniz 

2 adet lütfen,teşekkürler.

nereden alabiliriz bende 1 veya 2 adet almak istiyorum

2 adette ben istiyorum

1 adet alalım, teşekkürler. 

Ben de bir adet alabilirim 

bende 2 adet rica ederim.

Selamlar.

Serkan SENER

Bende alabilirim varsa boşta :D
RESİF BÖLGESİ TAKVİM satışı başlamıştır forumdaki mağazadan temin edebilirsiniz

Mustafa Serkan GENÇ 

1 Adet'te ben alırım şayet mümkünse. Emeğinize sağlık. İyi çalışmalar.

1 adet ben alayım

1 adet bana

Ben de şimdi paypal ile hallettim. Tekrar teşekkürler.

Ben havale ile alacağım. PayPall ile uğraşmak istemiyorum. Hesap numarası yerine iban bilgisi ekleye bilirseniz daha iyi olmaz mı ?

Arkadaşlar , Selim iban bilgisini gün içinde güncelleyecek , uzun ve dataylı bir çalışma oldu güle güle kullanın  :)

Ben bulamadım bu mağazayı :)  iyimi? 

Konu görüntüleyen kullanıcılar