Keşfet

2017 Resif Bölgesi Masa Takvimi

King elvis

Yeni Üye
Ad Soyad
Aşkın Önver
Merhaba dostlar , 

Artık geleneksel olan Resif Bölgesi takvimi için zaman geldi , geçen seneki yaptığımız 2016 masa takvimindeki sayfalarda deniz canlıları ve hakkında bilgileri içeren bir tasarım yapmıştık , bu seneki 2017 Resif Bölgesi masa takvimi için forumdaki dostlarımızın akvaryumlarından görsellerin olacağı özel bir takvim olmasını planlıyorum , şayet bana akvaryumlarınızın şık yüksek çözünürlüklü resimlerini gönderirseniz akvaryum sahibinin de ismini belirterek takvim yapraklarında kullanacağım resimleri göndereceğiniz mail adresim : askinonver@autokaynak.com 

Önemli not : Lütfen bana kaç adet takvim isteyeceğinizi isminiz ile birlikte yazıp şimdiden gönderirseniz sevinirim 

Ekli dosyayı görüntüle 40593

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bana 3 adet Aşkın abi :)

Evet ilk açılışı sayın admin yaptı .. :)

Aşkın Bey merhabalar,

Test değerleri kısmını 2 veya 4 sütun şekilde olacak şekilde ayarlanması mümkün mü ? Çünkü çoğu arkadaş ayda 2-3 kez test yapıyor. Daha kullanışlı olabilir

Resim çözünürlükleri daha iyidir umarım 

Evet ilk açılışı sayın admin yaptı ..

Sizden gelen resimlerin çözünürlük olarak en net olanlar kullanılacak ...ayrıca tasarım ve beklentileriniz konusunda yorumlarınızı yazarsanız bunlar da dikkate alınacaktır 

Selamlar.

Gelişme var mı takvim konusunda? Ben de almak isterim.

Ben de 1 adet alayım lütfen. Takvimde günlerin yanında senenin kaçıncı haftası olduğunu da yazabilir misiniz işyerinde haftalı takvim çok lazım oluyor.

Katılıyorum. Hafta bilgisi iş yerinde oldukça işimize yarayacaktır.

Selam dostlar , hepsi bu kadar mı ? taleplerin çok daha fazla olması gerek yılbaşına çok fazla kalmadı ve yıl sonuna kadar yetiştirmek istiyorum takvimleri ama adet hakkında bir planlama yapmam için taleplerinizi bekliyorum 

Bende 2 adet alayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de 3 tane isterim. Fakat taleplerin fazla olmasi icin Facebook'ta Deniz Akvaryumu gruplarinda paylasim yapilmali. Cunku forumdaki basliklar cok duragan.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklisin

Merhaba,

Bende bir tane alabilirim.

Resim konusunda karar verildi mi?

ibrahim 5057378320

2017 Resif Bölgesi takvimi için hobici arkadaşlarımızın tanklarında çektiği  güzel görselleri bana mail atarsanız takvimde kullanmak istiyoruz

ayrıca takvimde olmasını arzuladığınız fikir ve yorumlarınızı beklerim 

mail : askinonver@autokaynak.com 

Ekli dosyayı görüntüle 41279

Ekli dosyayı görüntüle 41280

Merhaba, bende bir adet alabilirim.

Geçen sene takvim ilk sipariş veren arkadaşlarımız. ....bu yıl bu listeden isteyen var mı 

Ömer Tanrıkulu - 1 AdetTolga Yıldırım - 5 AdetBurak (burakilk) - 2 AdetÖmer (okuruk) - 1 AdetHüseyin (hates) - 1 AdetTekin Onur Tekdal -  1 AdetSelim (narwhal) - 1 AdetBirol Gürsoy - 1 AdetKerem Akbulut - 2 AdetFaruk Gürsoy - 3 AdetBurak (dark) - 1 AdetMetin Sağlam - 2 AdetErdem Noyan - 2 AdetMetin (samurai) - 2 AdetAli Muzaffer (alimuzaffer) - 2 AdetAlper (ontheway) - 1 AdetNihat (nhtkmn) - 2 adetFırat Sümer - 2 adetGökhanFb - 1 adetSerkan Sener (ssener@tms.tc) - 2 adetErtugrul61 Ertuğrul Çiçek - 1 adetMustafa Serkan Genç - 1 adetBora (jatu) - 1 adetTunç041 - 1 adetGökhan Göl (gogol) - 1 adetozkanarsu - 5 adetCihan Çelik (Algebra) - 2 adetEvren (shadow) - 2 adetTunç Kocatürk - 1 adetÖnder Bozdoğan - 1 adetCihangir (psyco) - 2 adetYakup (yakoo) - 1 adetEser Atalas - 1 adetAyhan (alacakar) - 1 adetDoğan Bektemur - 5 adetAdnan (Ador14) - 1 adetBayram (iceberg1) - 1 AdetZafer (zafer3885) - 3 AdetOlcay Berke - 2 Adet

Metin kardeşim bana sen mail atmıştın değil mi tankının resimlerini

Konu görüntüleyen kullanıcılar