Keşfet

2017 Resif Bölgesi Masa Takvimi

Olur üstadım ..bana mail atacak mısın tankının resimlerini takvimde kullanmak için. ..müsaaden olursa 

Takvim hafta başında baskıya girecek sipariş vermek isteyen varsa geç kalmasın ...

Ben geçen yıl olduğu gibi yine istiyorum bu yıl 1 tane yeterli 

Takvim hazır olunca geçen seneki gibi forumdaki mağazada satışa sunulacak 

Selamlar,

Sanırım şuanda mağazada satışta?

Merhabalar. Hafta bilgisi yazması çok faydalı olur. Ayrıca mümkünse aynı sayfa içinde bir önceki ve bir sonraki ay gösterilebilir mi? Ben yine 2 adet alabilirim.örnek bir takvim ekledim.teşekkürler.
b2a817663f1eded8ff916b61da29b3d4.jpg

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mağazada satışa başlayınca bildiricem şu An tasarım ve baskıda bir kaç güne hazır olur

Selam arkadaşlar , geleneksel RESİF BÖLGESİ takvimi satışa hazırdır , yeni resif görselleri ile takvim yaprakları süslenmiş , ayrıca "Bu ay yapılacak işler " bölümü ile test sonuçlarınızı not edeceğiniz özel bölüm ile parlak 1. kalite kağıda basılmış masa takvimi sipariş verenler lütfen whatsapp tan bana adreslerini bildirsinler kargolarını yapalım 

Takvim adet fiyatı 25 TL olup kargo alıcıya aittir , ofisim Haramidere Metrobüs durağı önündeki OTOPORT avm de dileyen buradan da alabilir 

hepinizin yeni yılını kutlar , sağlıklı , huzurlu , savaş ve kavgaların olmayacağı , barış ve bereket dolu yeni bir yıl geçirmenizi dilerim ...

Saygılarımla  

Aşkın ÖNVER 

0532 243 57 42 

Ekli dosyayı görüntüle 41831

Ekli dosyayı görüntüle 41832

Yukarda sipariş veren arkadaşlar bana adreslerinizi ve istediginiz adedi whatsaptan bildirirseniz kargonuzu göndereyim 

Sipariş veren arkadaşlar 

Serhatico 

Kar-delen6 

Burakilk 

Faruk gürsoy

Forcible79

Seko23

Esesus

Onurk 

Adreslerinizi ve sipariş adetlerini yazarsanız takvimlerinizi göndereyim 

05322435742

Takvim siparisi havale için hesap no

AŞKIN ÖNVER İŞ Bankası  İBAN : TR24 0006 4000 0011 2230 22 96 88

Açıkçası geçen yıl 12 TL olan fiyatın 25 TL olmuş olması nedeni ile ben bu sene almayı düşünmüyorum takvimi..

Saygılarımla..

Geçen sene 500 adet basıldı bu sene 50 adet !!! Maalesef bu sebep ile maliyet arttı ... bu arada ben matbaa işi ile uğrasmıyorum amacım Resif Bölgesi hobicilerin masalarında üye oldukları foruma özel bir takvim olması  bunun için ben takvimlerin parasını peşin ödüyorum cebimden 1 tl kâr gözetmeksizin hizmet için böyle bir uğraş içine girdim ..bu arada her kargo için şirket aracimiz ile bir eleman takvim kargosunu kargoya bırakıyor kimisi farklı kargolar ile gelmesini istiyor...kargo bizim şirkete 12 km uzaklıkta. ..şimdi daha ne yapmam gerekir ??? Siz söyleyin 

Geçen sene 500 adet basıldı bu sene 50 adet !!! Maalesef bu sebep ile maliyet arttı 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aşkın Bey,

Alınmanıza gerek yok. Siz elinizden geleni yapmışsınızdır ve açıklamanız sebepleri açıkça ortaya koyuyor. Bu durumları ben yazmadan önce yazsanız hepimizin bilgisi haberi olurdu durumdan. Talep yok ise yapılacak bir şey de yok elbette. 15 TL civarına mal olabilseydi seve seve 5 tane alacaktık işyerindeki arkadaşlarla. Bir de geçen yıl takvimden sağlanacak gelir olursa bunun okyanusların korunmasına hizmet eden bir sivil toplum kuruluşuna bağışlanacağı söylenmişti. Bu sene böyle bir bilgi de gelmedi.

Emek harcayarak sıkıntıya da girerek yürüttüğünüz bu gönüllü işin eskiden olduğu gibi hakettiği değeri görmesini diliyorum.

Saygılarımla..

Arkadaşlar 1 yıl kullanacağınız özel test sonuçları ve notlar bölümü ile tasarladığımız ve üyesi olduğunuz RESİF BÖLGESİ takvimi için ödeyeceğiniz tutar   sadece 25 TL.....  bildiğiniz gibi deniz akvaryumu hobiciliğnde bu fiyata  bir kaç snail haricinde birşey alamayız , ayrıca bu haftalar önce duyuruldu , sözkonusu 25 TL lik bir tutar için artık çok fazla yorum yapmayın lütfen , ben de isterdim ki bu işi sponsorlar yapsın yada 1000 adet yapalım 10 tl olsun yada bedava dağıtılsın ama ben sadece foruma üye olan sizler için bir şey yapmaya çalıştım günlerce tasarım için emek verdik isterdim ki daha fazla baskı yapılsın maliyet daha da insin ama 50 adet takvim yaptırdık hepi topu 15 adet sipariş verildi !  ........kimseye de zorla bunu almak zorundasınız demiyoruz , takdiri siz değerli üyelere bırakıyoruz 

saygılar 

Güncel 

Güncel. ..Ocak ayı bitmeden dağitalım artık şu takvimleri

Son derece güzel ve üstüne alınan notlar vb. ile de gayet fonksiyonel bir takvim, elinize sağlık. Geçen sene olduğu gibi bu sene de zevkle kullanıyorum, tüm gün ofiste masamın üstünde. Evdeki akvaryumdan çok sizin takvimi görüyorum :)

Son derece güzel ve üstüne alınan notlar vb. ile de gayet fonksiyonel bir takvim, elinize sağlık. Geçen sene olduğu gibi bu sene de zevkle kullanıyorum, tüm gün ofiste masamın üstünde. Evdeki akvaryumdan çok sizin takvimi görüyorum :)
Güle güle kullanın , diğer hobici arkadaşların da üyesi oldukları forumun takvimini kullanmalarını ve sizin gibi güzel yorumlar yapmasını ümit ediyoruz 

Sektör olarak firmalardan gelen takvim ofisimde  çok ama masamda olsun isterdim =)

2017 resif bölgesi ozel takvimi güncel. .

Konu görüntüleyen kullanıcılar