Keşfet

2017 Resif Bölgesi Masa Takvimi

Masa üzerinde fotoğrafı varsa gönderebilir misin Eser?  :)

An itibariyle kurutulmuş balıklar vb. ile dolu olan hobici tarzı ofis masamın fotoğrafı ve 2017 Resif Bölgesi takvimi detayı aşağıdadır :)

Yanlış anlaşılmak istemem; Aşkın Bey'i de hiç tanımıyorum ama kendisi 2 senedir bizim hayrımıza bu takvim işiyle uğraşıyor, güzel birşey yapmaya çalışıyor, hepimize günlük kullanabileceğimiz, faydalı bir hatıra yaratmaya çalışıyor. Bu işten kar ettiğini kesinlikle düşünmüyorum, 50 tane takvim satacağım diye kimse bu kadar eziyet çekmez. Hatta tahminim harcadığı mesaiyi de düşününce bu işten belki zarar bile etmiştir. Bence forumun düzenli kullanıcıları olarak bizler bu takvimleri alalım, kullanalım. Hem bize faydası dokunsun, hem de Aşkın Bey'in elinin emeğine değsin. Tekrar teşekkürler ve elinize sağlık. Umarım gelecek senelerde de yapmaya devam edersiniz...

dyvul3.jpg

2u9u43m.jpg

Çok teşekkür ederim dostum. ....isterdim ki bu foruma tüm üye olan arkadaşların masalarını süsleyen  1000 lerce takvimi ücretsiz dağitalım yada bunu sponsorlar yapsın ama bu sene maalesef 50 adet takvim yaptırdık daha yarısı duruyor maalesef...... hiç önemli değil Resif Bölgesi dostlarından takvim alan dostları memnun edebildiysek o da kâfi. ...kalın sağlıcakla 

Aşkın Önver 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok teşekkür ederim dostum. ....isterdim ki bu foruma tüm üye olan arkadaşların maaşlarını süsleyen  1000 lerce takvimi ücretsiz dağitalım yada bunu sponsorlar yapsın ama bu sene maalesef 50 adet takvim yaptırdık daha yarısı duruyor maalesef......hiç önemli değil Resif Bölgesi dostlarından takvim alan dostları memnun edebildiysek o da kâfi. ...kalın sağlıcakla 

Aşkın Önver 

Guncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar