Keşfet

5.00*120*80H Ölçülerinde İlk Sps Ve Lps Deneyimi..

Şınovkerle dalmayı bile ogrenir :)

GÜzel bir proje olacak :)  hayırlı olsun simdiden kazasız belasız

herhangibir paylaşım yapmayı düşünürmüsünüz:)

Sumplar yeni konuldu borulamaya bile yeni başlandı. Ekipmanlar kurulurken ayrıntılı açıklama yazıcam inşallah ;)

Malesef binanın inşaatı(alçıpanlar yerler vs) daha yeni bittiği için kuruluma geçemedik ;)

Sabirsizlikla bekliyoruz...

Uzun zamandır  yoğunluk  sebebi ile akvaryum projesine gerekli zamanı ayıramamıştım.Sizlerinde merak içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.Tüm geçikmelere ragmen suyunu doldurduk ve yaklaşık bir aydır döngü başlamış durumda henüz birşeye benzemesede herşey tamamlandığında güzel olacağına şüphem yok nede olsa proje emin ellerde ;)

Ekli dosyayı görüntüle 25024

Maasallah diyelim. Cok güzel görünüyor. Canlılar ile birlilte şenlik olur

Şahane. Merkala sistemin kapanmış tam faal halini bekliyorum. Ellerinize sağlık. Kazasız belasız ilerlemenizi dilerim.

Çok güzel. İKısmet olursa yakından görmek isteriz :) .

Çok güzel bir kurulum.Yerinde görme şansım oldu.A'dan Z'ye ,ışıklandırması,Protein Skimmer,Kafa motorları,kayaları kaya dizaynı,borulaması v.s.herşeyiyle birinci sınıf ekipman ve işçiliğe sahip bir tank.İnsanı hayran bırakıyor.Saatlerce bıkmadan ,usanmadan baştan başa izleyebilirsiniz.Çok heybetli bir akvaryum.Tank emin ellerde.Tebrikler ekstrem ailesi.

Çok güzel bir kurulum.Yerinde görme şansım oldu.A'dan Z'ye ,ışıklandırması,Protein Skimmer,Kafa motorları,kayaları kaya dizaynı,borulaması v.s.herşeyiyle birinci sınıf ekipman ve işçiliğe sahip bir tank.İnsanı hayran bırakıyor.Saatlerce bıkmadan ,usanmadan baştan başa izleyebilirsiniz.Çok heybetli bir akvaryum.Tank emin ellerde.Tebrikler ekstrem ailesi.
Herşey tamamen bitsin birlikte akvaryumun başında kahvelerimizi içeriz Doğancım..

Akvaryumu dolaşırken cincır yada scooter veriyormusunuz. Allah nazardan korusun maşallah diyorum.

Doğan sende hayran kaldıysan tahmin edemiyorum:) bizde sana hayranken. :)

Herşey tamamen bitsin birlikte akvaryumun başında kahvelerimizi içeriz Doğancım..
İnş. abi telekkür ederim.Hayırlı olsun tankınız ,Allah nazardan saklasın gerçekten çok güzel.Bu arada sizinki bitene kadar yolunuzun üstü yeni tankı görmeye bekliyorum =) Arayı açtık görüşemedik abi

Doğan sende hayran kaldıysan tahmin edemiyorum:) bizde sana hayranken. :)
Arif abi Ankara turu lazım =)

Sen akvaryumu iş yerine taşımıştın demi Doğan ? En kısa sürede görüşmek üzere diyelim. Haklısın uzun zaman oldu görüşmeyeli özelden bana cep numaranı yazarsan gelmeden önce ararım.

Yaklaşık dört ay önce suyunu doldurmuş olduğumuz tankımız, inşaat işlerinin tahminlerimizden daha uzun zaman alması sebebiyle zorunlu olarak gecikti.En nihayetinde ortalık yavaş yavaş toparlanmaya, inşaat pislikleri azda olsa temizlenmeye başladı ve sevgili dostum giray bey ile bu gün deneme mahiyetinde bir kaç canlı girdik akvaryumumuza.Sizlerle paylaşmaya değecek çok güzel kareler olmasada  bir kaç fotoğraf ekliyorum..

Ekli dosyayı görüntüle 26218

Ekli dosyayı görüntüle 26219

Ekli dosyayı görüntüle 26220

Ekli dosyayı görüntüle 26221

Hayirli ugurlu olsun. Ilk etapta canlilari gormektense sistem bilgilerini ogrenmeyi tercih ederim acikcasi :)

Yani su an icin vitrinden cok depoyu merak ediyorum :)

insallah gonlunuzdeki gibi bir akvaryum olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kerem bey,

Aydınlatma Giesemann Infınıty MH+T5 6 adet

Kaya Yaklaşık 200-220 kg fiji 180 kg southseas

Skimmer Bubble King Delux 500 External

Schuran jet stream 2

Dozaj pompaları

2 adet 17m3 royal exclusive red dragon pompa

Konu görüntüleyen kullanıcılar