Keşfet

60*30*50h kurulum

Yorumu olan var mı arkadaşlar?

Selamlar,
Bir kaç resimle güncelleme, bir kaç canlı eklemesi daha yaptım. Sanırım maksimum balık sayım bu olacak.

Son nüfus;
4 x conch
2 x turbo snail
2 x percula
1 x purple firefish
1 x yellow watchman goby
1 x alg eater goby
1 x cardinal fish
1 x half blue damsel
1 x doktor karides
img_20161212_222531-jpg.44075

img_20161212_222506-jpg.44076

img_20161212_222522-jpg.44077

[SIZE=14.6667px]Selamlar, akvaryumda zoaların kayasında[/SIZE][SIZE=14.6667px] değişik yeşil bir oluşum var nedir acaba? Resim aşağıdadır. [/SIZE]

img_20170101_212102-jpg.44618

Bubble alg

Zararlıdır. Başka yerde yoksa kayasını kırıp atın.

Suyum içinde patlatmayın Ve kazımayın. 

Merhaba kurulumunuz çok güzel olmuş tebrik ederim. Ayrıca her aşamayı sabırla paylaşmanız için teşekkür ederim. PS hakkında birkaç sorum olacak memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. 

Merhaba kurulumunuz çok güzel olmuş tebrik ederim. Ayrıca her aşamayı sabırla paylaşmanız için teşekkür ederim. PS hakkında birkaç sorum olacak memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. 
Merhaba Murat Bey,

Beğeniniz için teşekkürler. PS den memnunum toplaması gerçekten iyi. Eğer mecburen askı tipi kullanacaksanız bu markayı önerebilirim.

İyi günler

Sezai Bey aynı ps ve aynı tuzu almayı düşünüyorum. Kaya işini henüz netleştiremedim. Kolay ulaşabileceğim bir yer bulamadım. Tuzunuz hakkında bir problem yaşadınız mı kullanan çok fazla kişi yok. Hem yerli hem ekonomik bir çözüm gibi duruyor.

buble alg ne durumda ?

Sezai Bey aynı ps ve aynı tuzu almayı düşünüyorum. Kaya işini henüz netleştiremedim. Kolay ulaşabileceğim bir yer bulamadım. Tuzunuz hakkında bir problem yaşadınız mı kullanan çok fazla kişi yok. Hem yerli hem ekonomik bir çözüm gibi duruyor.
Bende acemiyim tuzlu suda bu sebeple yanlış yönlendirme yapmak istemem. Aynı tuzu ilk kurulumda kullandım, su değişimlerinde de kullanmaya devam ediyorum. Ca-Mg gibi değerleri test etmiyorum bu sebeple kutu üzerinde yazan değerler aynı olmuyor mu bilmiyorum. Tek bildiğim gerçekten kutu üzerinde yazan miktarları 1.025 tuzluluk yakalayabiliyor, erimesi de iyi gibi. 

buble alg ne durumda ?
Buble alg aynı şekilde Zoa kayasının üzerinde duruyor. Şimdilik bir işlem yapmadım, hafta sonu kayayı dışarı alıp kazıyacağım. 

Bende acemiyim tuzlu suda bu sebeple yanlış yönlendirme yapmak istemem. Aynı tuzu ilk kurulumda kullandım, su değişimlerinde de kullanmaya devam ediyorum. Ca-Mg gibi değerleri test etmiyorum bu sebeple kutu üzerinde yazan değerler aynı olmuyor mu bilmiyorum. Tek bildiğim gerçekten kutu üzerinde yazan miktarları 1.025 tuzluluk yakalayabiliyor, erimesi de iyi gibi. 

Buble alg aynı şekilde Zoa kayasının üzerinde duruyor. Şimdilik bir işlem yapmadım, hafta sonu kayayı dışarı alıp kazıyacağım. 
Aman o önemli 

patlatmadan maketbıçağı ile almaya çalışın sonra tanktan aldığınız bir miktar suyla bölgeyi temizleyin hatta imkan varsa kayanın o kısmını kırın atın

Yarın ilgileneceğim Bubble lar ile, akvaryum dışında yapacağım için sıkıntı olmaz herhalde. 

Buble bulunan kayaları kırıp temizledim. Resim ekleyemedim bir türlü. 

İyi akşamlar 

Birkaç resimle güncelleme yapalım. 

img_20170108_213415_181-jpg.44814

img_20170109_171117-jpg.44815

img_20170109_171346-jpg.44816

img_20170109_171539-jpg.44817

Sezai Bey tekrar merhaba,

Bugün PS elime geçti kurulu olarak geldiği için direk taktım su doldurup çalıştırdım. Ancak bir tıkırtı sesi var sanki motorda birşey tıkırdıyor gibi. Sizde böyle birşeyle karşılaşmışmıydınız?

Sezai Bey tekrar merhaba,

Bugün PS elime geçti kurulu olarak geldiği için direk taktım su doldurup çalıştırdım. Ancak bir tıkırtı sesi var sanki motorda birşey tıkırdıyor gibi. Sizde böyle birşeyle karşılaşmışmıydınız?
Merhaba Murat bey, 

Ben aldığımda da kuruluydu,  bende direk çalıştırdım. Bir sıkıntı olmadı benim üründe. Suya tuz eklediniz mi öncesinde? Tatlı suda ps çalışmayabilir. 

Merhaba Murat bey, 
Ben aldığımda da kuruluydu,  bende direk çalıştırdım. Bir sıkıntı olmadı benim üründe. Suya tuz eklediniz mi öncesinde? Tatlı suda ps çalışmayabilir. 
Tabi tuzluluk 1.024 tam refraktometre ile kontrol ettim. Toplama başladı ama hafif bir ses hala var.

Tabi tuzluluk 1.024 tam refraktometre ile kontrol ettim. Toplama başladı ama hafif bir ses hala var.
Ses olarak nasıl bir sesten bahsediyorsunuz bilmiyorum ama hafif bir ses bende de var ama rahatsız edecek seviyede değil. 

Ses olarak nasıl bir sesten bahsediyorsunuz bilmiyorum ama hafif bir ses bende de var ama rahatsız edecek seviyede değil. 
Hafif bir tıkırtı gibi vınlama gibi bir ses. Motordan geldiği kesin.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hafif bir tıkırtı gibi vınlama gibi bir ses. Motordan geldiği kesin.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kaç gün çalışsın takip edin,  bu dönemde akvaryumda toplayacak birşey olmadığı için PS toplama yapmayabilir. Suyunuz iyice bir otursun bakalım ses devam edecek mi? 

5. Ay sonunda son durum 
clear.png

img_20170326_200036-jpg.46469

Konu görüntüleyen kullanıcılar