Keşfet

70*70*50H Ölçülerinde Yeni Kurulum

Hayırlı olsun. Arkadaşlarında dediği gibi malzeme , işçilk ve ürün seçimleri harika görünüyor.

Sorunsuz ilerlemenizi temenni ederim

Hayırlı olsun. Çok kaliteli ve sağlam bir sistem kurmuşsunuz, içi doldukça eminim çok daha güzel olacak sorunsuz keyifle devam etmeniz dileğimle.

Hayırlı olsun. Ekipmanlar da akvaryumdaki işçilikte çok güzel. Borular ise harika onlarda royal exculisive' mi acaba?

Çok güzel bir kurulum olmuş Faruk bey ellerinize sağlık.

Sorunsuz ve sağlıklı bir tankınız olması dileğiyle. 

70*70*50h ölçülerinde bir Sps ( Derin su acroporaları )  akvaryumu için Ecotech Radion Pro G3 aydınlatma programı, günlük oniki saat çalışma süresi üzerinden sizce nasıl olmalı.Bu arada Led ile acro olup olmadığı konusunu bir kez daha test etmiş olacağız.Hoş akvaryumun yeni kurulmuş bir akvaryum olması büyük bir handikap malum bu canlılar için oturmuş ve yıllanmış akvaryumların şart olduğunu söyleyenler var.

70*70*50h ölçülerinde bir Sps ( Derin su acroporaları )  akvaryumu için Ecotech Radion Pro G3 aydınlatma programı, günlük oniki saat çalışma süresi üzerinden sizce nasıl olmalı.Bu arada Led ile acro olup olmadığı konusunu bir kez daha test etmiş olacağız.Hoş akvaryumun yeni kurulmuş bir akvaryum olması büyük bir handikap malum bu canlılar için oturmuş ve yıllanmış akvaryumların şart olduğunu söyleyenler var.
G3 serisindeki İndigo ledlerle SPS olayı aşıldı. Yeni seri kullandığınızdan derin su acrolarına uygun düşecektir. Ama şöyle ikincisi olsa tadındna yenmez 70 cm lik genişliği düşününce :D

Aslında tank 70/70 olmasına rağmen yanlardaki ve arkadaki boşlukları düşünce merkezde aydınlatılacak ve canlıların konumlandırılacağı yer 50/50 gibi olacak ama ilerde yetersiz olduğunu deneyimlersek gereğini yaparız.

Çok güzel bir kurulum olmuş. Umarım sıkıntısız ilerlersiniz.6040 yeterli gelecek mi sizce?Bende 50×50×50 küp tankimi kuruyorum.Bana referans olabilir :)

Benim kullandığım kum biraz ince olduğundan 6040 yarılarıya kısık kullanmak durumunda kalıyorum gücü artırdığım zaman kumu kaldırıyor sizin ölçüleriniz için kesinlikle yeterli olacaktır

Benim kullandığım kum biraz ince olduğundan 6040 yarılarıya kısık kullanmak durumunda kalıyorum gücü artırdığım zaman kumu kaldırıyor sizin ölçüleriniz için kesinlikle yeterli olacaktır
Dur kalklarda ses durumu nasıl?

Bana göre hiç bir sıkıntı verecek bir durum yok son derece sessiz

Sent my iPhone using Tapatalk

Tunze 6040 fiyat performans açısından değerlendirildiğinde kesinlikle tercih edilmesi gereken bir ürün bence mp 40 yeni serisi gelince daha yüksek bütçesi olanlanlar onu tercih edebilirler

Sent my iPhone using Tapatalk

Faruk bey siparisi verdim zaten.wavebox gibi salinim yapabiliyor sanırım değil mi?

On gününü tamamlamış bulunan tank'a on adet conch girildi ....

Mercanları satın aldım fakat acele edip o kadar özel canlıları kayıp etmekten çekiniyorum bu sebeple emanette bekliyorlar

Konu görüntüleyen kullanıcılar