Fuatckmk
Üye
- Ad Soyad
- Fuat Çakmak
Herkese keyifli hobiler;
2 Yıldır tatlı su balığı bakmaktaydım. Fakat deniz akvaryumuna yaklaşık 3 aydır ilgi ve hevesliyim.
İlk olarak hobiye girerken forumdaki herkesin sabrı için teşekkür ederim. Hiç tanımasalar bile yardımlarını bilgilerini sabırlarını gösterdiler sağolsunlar.
Şuan için ekipmanlarım;
- 87x55x50h yandan taşırmali alttan sumplu akvaryumu Süleyman ustadan temin ettim. Mdf
- 1 adet rw4 dalga motoru
- New-Jet 2300 Kafa motoru
- ATC Refraktometre
- Twins su tamamlama sistemi
- Carib sea life rock belize branch 15kg
- Mercan kırığı 20 kg kum
- Yosun Duvarı & led ışığı
- Dolap içerisine şuanlık fan taktım
- RO resifözel (Zafer Beyden ilgisini ayrıca teşekkür ederim)
Eksik Ekipmanlar;
- Protein Skimmer ( curve 7 düşünüyorum )
- Armatür ( t5 veya aqua reef x50 veya x2 )
Ro cihazı vs herşey hazır ps ve armatürlerimi tamamladıktan sonra sistemi başlatacağım. İlgili ekipmanların ikinci elini düşündüğümden beklemedeyim. Satmayı düşünen var ise direkt iletişime geçebilir.
Akvaryum ile ilgili henüz hazır olmasa da birkaç resim aşağıdaki gibi. Dolabı beyaza boyayacağım.
2 Yıldır tatlı su balığı bakmaktaydım. Fakat deniz akvaryumuna yaklaşık 3 aydır ilgi ve hevesliyim.
İlk olarak hobiye girerken forumdaki herkesin sabrı için teşekkür ederim. Hiç tanımasalar bile yardımlarını bilgilerini sabırlarını gösterdiler sağolsunlar.
Şuan için ekipmanlarım;
- 87x55x50h yandan taşırmali alttan sumplu akvaryumu Süleyman ustadan temin ettim. Mdf
- New-Jet 2300 Kafa motoru
- ATC Refraktometre
- Twins su tamamlama sistemi
- Carib sea life rock belize branch 15kg
- Mercan kırığı 20 kg kum
- Yosun Duvarı & led ışığı
- Dolap içerisine şuanlık fan taktım
- RO resifözel (Zafer Beyden ilgisini ayrıca teşekkür ederim)
Eksik Ekipmanlar;
- Protein Skimmer ( curve 7 düşünüyorum )
- Armatür ( t5 veya aqua reef x50 veya x2 )
Ro cihazı vs herşey hazır ps ve armatürlerimi tamamladıktan sonra sistemi başlatacağım. İlgili ekipmanların ikinci elini düşündüğümden beklemedeyim. Satmayı düşünen var ise direkt iletişime geçebilir.
Akvaryum ile ilgili henüz hazır olmasa da birkaç resim aşağıdaki gibi. Dolabı beyaza boyayacağım.
Moderatör tarafında düzenlendi: