Keşfet

Amphiprion Ocellaris Üretİm

haksel79

Yeni Üye
Ad Soyad
hakan eğilmez
geçen sene ağustos ayında edindiğin deniz akvaryumumla üretim çalışmalarına devam etmekteyim.

Hakan EĞİLMEZ

Saygılar

Başarılarının Devamını Dilerim Hakan ... Harcadığın Okadar Sabır ve Emeğinin karşılığını aldığına eminim..

ama Özellikle Black Ocellaris yavrularınıda bekliyoruz.

Hala bir gelişme yokmu?

Saygılar

METİN

Başarılarının Devamını Dilerim Hakan ... Harcadığın Okadar Sabır ve Emeğinin karşılığını aldığına eminim..ama Özellikle Black Ocellaris yavrularınıda bekliyoruz.

Hala bir gelişme yokmu?

Saygılar

METİN
Teşekkür ediyorum.

Hala bir gelişme yok sistemi değiştirdim hepsi artık ayrı bir odada duruyor yeni akvaryumlarına geçeli 1 ay oldu yerlerine alışşsınlar. :)

Kısa bir zaman içinde tüm evrelerinin resimlerini koyacağım.

Saygılarımla

Hakan eline saglık ,birbirinden saglıklı balıkların maşallah :)

Başarılarının devamını bekliyoruz

Daha nice nice yavrulara inşallah. Emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş.

İlk aşamadan itibaren anlatırsanız bu şekilde yavru almak isteyen arkadaşlarada referans olur.

Ne yem kullandınız nerede büyüttünüz v.s

teşekkür ediyorum.

şu an yeni sistemi bitirme aşamasındayım , sistem hazır olduktan sonra resimlerle beraber paylaşacağım.

Saygılar

Hakan bey sistemden de bahsederseniz , üretim yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olursunuz.

Benim sormak istediğim kaç danızlık çiftiniz var ? saygılar..

Hakan bey sistemden de bahsederseniz , üretim yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olursunuz.Benim sormak istediğim kaç danızlık çiftiniz var ? saygılar..
şu an elimde

1 çift black ocellaris

4 çift false percula

1 çift gold banded maroon

1 adet de true percula var.

yavrular hariç :)

sistemle ilgili resimleri tamamladığım zaman detaylı bilgi vermek isterim.

Daha faydalı olacağına inanıyorum.

öncelikle rotifer şart rotifer siz yaşatma oranı 500 yavrudan 2-3 adet diyebilirim.

rotiferlerin zenginleştirilmesi gerekmekte normal beslenen bir rotifer amacınıza ulaştırmıyor.

Saygılar.

Emeğinize sağlık masallah başarılarının devamını diliyorum..

Hakan bey tebrik ederim. Rotiferleri su ürünleri fakültelerinden mi elde ettiniz?

hayırlı olsun başarılarınızın devamını dileriz. umarım sorunsuz büyütürsünüz yavrularınızı..

Vala bizim okulda yok rotifer onu diyim :)

İst ÜNİ SU ÜRÜNLERİ FAK.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakan'cım çok tebrik ederim. Yeni evinde sağlık ve mutluluklar dilerim tabi yavrularla da.. :D

süpper görüntüler. gıpta ile seyrediyorum :) tebrikler bu arada.

Konu görüntüleyen kullanıcılar