Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer eş tuttuğuna inanıyorsanız yavru almanız muhtemel.ancak bunu etkileyen birçok sebep var yavrunun nakliyesinde yaşadığı stress ve size gelene kadar kullanılan ilaçlar yanlış kullanılan bakır üreme sistemine etki etmiş olması muhtemel benim bildiklerim en azından bu şekilde.
hep tavsiye edilen tank üretimi küçük alarak eş tutturmanız biraz zaman istiyor ama genelde en sağlıklı yöntem olarak bahsediliyor.
Öncelikle tebrikler benim tatlı suda yaptıklarımı siz tuzlu suda yapmışsınız. Tuzlu suda biraz mercana yöneldim ama size şu soruyu sormak istiyorum. Tankınızda tek tür balığamı yöneliyorsunuz yada (misal tang vb. ) balıklarda var mı? Aradaki farkı görmek istedim yani canlı yükü nasıl olmalı. Çünkü 5aşa 5 yukarı herkes iyi bir tank yapma peşinde bunun için sistemi sorgulamaktansa şartlardan basedebilirmisiniz
Öncelikle tebrikler benim tatlı suda yaptıklarımı siz tuzlu suda yapmışsınız. Tuzlu suda biraz mercana yöneldim ama size şu soruyu sormak istiyorum. Tankınızda tek tür balığamı yöneliyorsunuz yada (misal tang vb. ) balıklarda var mı? Aradaki farkı görmek istedim yani canlı yükü nasıl olmalı. Çünkü 5aşa 5 yukarı herkes iyi bir tank yapma peşinde bunun için sistemi sorgulamaktansa şartlardan basedebilirmisiniz
Hakan bey teşekkürler ben sizin gibi bilgilerini paylaşan arkadaşlara şapka çıkarıyorum. Ben her zaman şunu slogan haline getirdim paylaşılmayan bilgi bilgi niteliğinde değildir. Çünkü kişiye özel olan bilginin çevresine faydası yoktur.
Hakan bey teşekkürler ben sizin gibi bilgilerini paylaşan arkadaşlara şapka çıkarıyorum. Ben her zaman şunu slogan haline getirdim paylaşılmayan bilgi bilgi niteliğinde değildir. Çünkü kişiye özel olan bilginin çevresine faydası yoktur. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM