Keşfet

Amphiprion Ocellaris Üretİm

Azminiz ve başarınız için tebrik ederim.

Hakan'cım tebrik ederim.

eğer eş tuttuğuna inanıyorsanız yavru almanız muhtemel.ancak bunu etkileyen birçok sebep var yavrunun nakliyesinde yaşadığı stress ve size gelene kadar kullanılan ilaçlar yanlış kullanılan bakır üreme sistemine etki etmiş olması muhtemel benim bildiklerim en azından bu şekilde.

hep tavsiye edilen tank üretimi küçük alarak eş tutturmanız biraz zaman istiyor ama genelde en sağlıklı yöntem olarak bahsediliyor.

Saygılarımla
Öncelikle tebrikler benim tatlı suda yaptıklarımı siz tuzlu suda yapmışsınız. Tuzlu suda biraz mercana yöneldim ama size şu soruyu sormak istiyorum. Tankınızda tek tür balığamı yöneliyorsunuz yada (misal tang vb. ) balıklarda var mı? Aradaki farkı görmek istedim yani canlı yükü nasıl olmalı. Çünkü 5aşa 5 yukarı herkes iyi bir tank yapma peşinde bunun için sistemi sorgulamaktansa şartlardan basedebilirmisiniz

slmrotifer ve alg bende senin için araştırabilirim benim bir katkım olsun
ilgine teşekkür ediyorum.

kendime yetecek kadar bir sistem kurdum rotifer ve alg temini ile ilgili bir sıkıntım yok.

genede teşekkür ederim

Öncelikle tebrikler benim tatlı suda yaptıklarımı siz tuzlu suda yapmışsınız. Tuzlu suda biraz mercana yöneldim ama size şu soruyu sormak istiyorum. Tankınızda tek tür balığamı yöneliyorsunuz yada (misal tang vb. ) balıklarda var mı? Aradaki farkı görmek istedim yani canlı yükü nasıl olmalı. Çünkü 5aşa 5 yukarı herkes iyi bir tank yapma peşinde bunun için sistemi sorgulamaktansa şartlardan basedebilirmisiniz
daha önceleri sistemimde tang , lionfish ve birçok tür vardı bu yumurtlama olayı girdikten sonra hepsini elden çıkardım.

şu an clownfish türleri üzerinde elimden geldiğince çalışma yapıyorum.

kısmet olursa clownfishlerin değişik türlerinede yönelmek istiyorum.

birçok türün bir arada olduğu sistemlerde yumurtlama olayına şahit oldum.

yumurtlamak istiyorsa güvendeyse sorun yok , daha öncede belirttiğim gibi geliş şartları ilaç kullanımı önemli.

güvende ise sorun yok tek sorun yumurtaları yiyecek balık ve omurgasız olmasın.

Saygılarımla

Hakan bey sizi canı gönülden tebrik ederim.

Çok güzel hareketler bunlar.

Bende çok meraklıyım üretime.Tatlısu balıklarımın (tanganyika,malawi) hepsini ürettim.

Ama sizin yaptığınız üretim çok daha zor ;emek,bilgi ,sabır, gibi.

Benim amacım şu an yaşatabilmek üretimi ise daha sonra düşünürüz.

Saygılar..

Hakan bey sizi canı gönülden tebrik ederim.
Çok güzel hareketler bunlar.

Bende çok meraklıyım üretime.Tatlısu balıklarımın (tanganyika,malawi) hepsini ürettim.

Ama sizin yaptığınız üretim çok daha zor ;emek,bilgi ,sabır, gibi.

Benim amacım şu an yaşatabilmek üretimi ise daha sonra düşünürüz.

Saygılar..
teşekkür ediyorum.

herşey gönlünüzce olur umarım.

Saygılarımla

Omurgasız neden olmayacak anlamadım?

Ayrıca 9 çiftinizin olduğunu yazmışsınız? Hepsi ayrı ayrı tanklarda mı?

Omurgasız neden olmayacak anlamadım?Ayrıca 9 çiftinizin olduğunu yazmışsınız? Hepsi ayrı ayrı tanklarda mı?
omurgasız derken tanım biraz geniş oldu.

bazı deniz yıldızı türlerinin yavruları yediğini biliyorum.

conchlar dolaşırken üzerinden geçebiliyorlar.

ayrıca yavruların çıkış anlarında güçsüz olanların anemon tarafından yendiğinide gördüm.

her çiftim ayrı akvaryumda.

Saygılarımla

Hakan bey teşekkürler ben sizin gibi bilgilerini paylaşan arkadaşlara şapka çıkarıyorum. Ben her zaman şunu slogan haline getirdim paylaşılmayan bilgi bilgi niteliğinde değildir. Çünkü kişiye özel olan bilginin çevresine faydası yoktur.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

Hakan bey teşekkürler ben sizin gibi bilgilerini paylaşan arkadaşlara şapka çıkarıyorum. Ben her zaman şunu slogan haline getirdim paylaşılmayan bilgi bilgi niteliğinde değildir. Çünkü kişiye özel olan bilginin çevresine faydası yoktur. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
rica ederim

Saygılarımla

slmbalıkların hepsinin yerini değiştirdiğim için biraz kırgınlar bana şu an elimde yok,

olanlarıda eşleştirdim.

black ocellarisler sürekli temizlik yapıyor bakalım hayırlısı.

9 çiftim var elbet tekrar faaliyet başlayacak. :)

Saygılarımla.
bu 9 çift hangi türler acaba?

Tebrik eder, basarilarinizin devamini dilerim. Yeni turleri de denersiniz insallah.

Tebrik eder, basarilarinizin devamini dilerim. Yeni turleri de denersiniz insallah.
teşekkür ediyorum.

picasso yu denemek istiyorum.

herşey bir düzene girdikten sonra ilk fırsatda temin etmeye çalışacağım.

Saygılarımla

Gerçekten mükem mel

böyle devam ederseniz piyasa fiyatları ciddi anlamda düşecektir. :)

ithalatçılar pek bu tarz haberlere sevinmiyordurlar :) :)

Tebrikler çok şirin gözüküyorlar.

Gerçekten mükem melböyle devam ederseniz piyasa fiyatları ciddi anlamda düşecektir. :)

ithalatçılar pek bu tarz haberlere sevinmiyordurlar :) :)
teşekkür ediyorum.

piyasa fiyatlarından ziyade yakalanmaları uzun transfer sıkıntılarına bir nebze engel olabiliyorsam ne mutlu bana

Saygılarımla

Konu görüntüleyen kullanıcılar