Keşfet

Anasını Boyayıp Babasına Satacak Kısa Boylu Çin'liler Sahte Gyre Yapmışlar :-)

Onlar shipping hariç rakamlar ama İbrahim, shipping i ekleyince benim dediğim rakamlara geliyor...

Onlar shipping hariç rakamlar ama İbrahim, shipping i ekleyince benim dediğim rakamlara geliyor...
Ben hiç almadım yurtdışı ndan eser bey bir tanede bana alırmısınız ücretini hemen gönderirim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eser gümrük ?

Mahir Abi, ben 10 seneden fazladır her şeyimi yurt dışından alıyorum internetten, max 2-3 kere, onlar da çok büyük kutulu ve pahalı PS gibi şeyler takıldı gümrüğe. Satıcıya söyleyin, gümrük etiketini mutlaka çok okunaklı ve basit yazsın mesela AQUARIUM PUMP gibi.

Ayhan Bey, yukarıda yazdığım gibi ben kendime bir büyük boyunu sipariş ettim. 2-3 hafta içinde gelince bu CP40 modeli size göndereyim isterseniz?

Evet 90 ve 110 USD yazıyor ama altta 17.87 USD de ilave shipping yazıyor verdiğin linke tıklayınca? Sana ekran fotoğrafını Whatsapp dan gönderdim

Attığım linkten almak isteyenler alırken telefonundan değil bilgisayarından alsın.Nedense mobil uygulamada 17 dolar kargo ekliyor, web sitesinde kargo bedava

Videosunu aşağıya ekliyorum. 160cm uzunluk ve 70 cm enli akvaryumda taa en uzaktaki kırmızı Goniopora'ya nasıl akıntı geliyor gördünüz mü? Akıntı boylu boyunca yukarıdan gidip aşağıdan kumun üstünden de geri geliyor...

Mahir Abi, ben 10 seneden fazladır her şeyimi yurt dışından alıyorum internetten, max 2-3 kere, onlar da çok büyük kutulu ve pahalı PS gibi şeyler takıldı gümrüğe. Satıcıya söyleyin, gümrük etiketini mutlaka çok okunaklı ve basit yazsın mesela AQUARIUM PUMP gibi.

Ayhan Bey, yukarıda yazdığım gibi ben kendime bir büyük boyunu sipariş ettim. 2-3 hafta içinde gelince bu CP40 modeli size göndereyim isterseniz?
Ok bana uyar haberleşelim

ayhanguven' Alıntı:
Ok bana uyar haberleşelim

Benim tank 140cm olucak bana yeterli gelirmi karşı tarafında tunze 6215 olucak

Fotoğraflarını aşağıya ekliyorum. Çok az yer işgal eden ve dışarıdaki mıknatısı da çok ince olan bir cihaz, çok kibar görüntüsü var. Açıkçası bir daha asla normal dalga motoru kullanmam, onlar çok yer tutuyor ve kaba görünüyor. Bu hem çok şık ve hem de akıntıyı tek noktaya değil de yatay olarak çok başarılı dağıtıp kum üstünden de geri dönüş yaptırıyor tam 360 derece...

2ibn2tl.jpg

v8ohoy.jpg

Ayhan Bey, OK benim yeni CP55 büyük model gelince 2-3 hafta içinde size haber veririm bu CP40 için. LPS-sof ağırlıklı bir tanksa 140cm de bu cihaz tek başına yeterli olur, dediğiniz Tunze'ye vb. gerek yok.

Eser slm  fiyat bakımından bu ürünler nasıl  gümrüğe takılmıyor merak ettiğim için senin ismini vererek gümrüğe şikayette bulunacagım.Verdiğin fiyat konusunda tavsiyeleride kopyaladım bilgin olsun .

Üzüldüm ve şaşırdım açıkçası. Bir ürün almışım, beğenmişim ve zaman ayırıp burada paylaşmışım. Kısıtlı bütçesiyle bu hobiyi devam ettirmeye çalışan kişiler için de tavsiyede bulunmuşum, bundan hiçbir çıkarım vb. de yok. Sen beni gümrüğe ŞİKAYET edeceğini söylüyorsun. Sözde sohbetimiz var, tanışıyoruz; neden böyle birşey yapacaksın gerçekten şaşırdım...  

Bu şikayet eden arkadaş sanırım esnaf, hobicinin ucuz mal temin etmesi zoruna gitmiş. Eser bey yeni ürününüz cp55 gelince cp 40 ı ne yapacaksınız ? Eğer satarım diyorsanız ben alırım.

Hayır esnaf değil, benim de aslında sohbetim olan biri. Neden böyle yapıyor anlamadım açıkçası...

Esnaf da haklı, rekabet vb. çok ağır ve herkes kendini zor döndürüyor. Ben hepsine sık sık uğrar alışveriş yaparım ve bu konuları da konuşuruz. İsteyen ve maddi gücü çok iyi olmayan internetten yurt dışından alır = garantisi-faturası olmaz, bozulursa ürün ziyan olur, isteyen mağazadan faturalı ve garantili alır, ürün bozulunca bir muhatabı olur...

Eser slm  fiyat bakımından bu ürünler nasıl  gümrüğe takılmıyor merak ettiğim için senin ismini vererek gümrüğe şikayette bulunacagım.Verdiğin fiyat konusunda tavsiyeleride kopyaladım bilgin olsun .
Aynı adamlar yine iş başında. Allah aşkına rahat bırakın şu hobicileri, hobici gibi görünüp esnafın kalemleri olmayın. Adam forumda bu konuları paylaşmayacaksa nerde paylaşacak? İlla herşeyi esnaftan mı almak zorundayız? Eser jebao'yu yıllar önce deneyip tanıtmasa ülkede kimin haberi olacaktı?

Bazı ürünler burda ucuz bazı ürünler Çin'de. Herkes havadan ve kolay para kazanmıyor. İsteyen istediği yerden alır. Birçok mal ülkeye 5 te 1 fiyatlı fatura ile sokuluyor, milyarlarca lira vergiden kaçırılıyor.

Sayın Cem bey bu hassasiyetinizi yakın esnaf arkadaşlarınız içinde gösterecek misiniz?Getirilen düşük faturalı ürünleri şikayet edecek misiniz?Yoksa burda amaç devletin milletin bekası değilde birilerinin cebi ise  o zaman niyet farklı gibi görünüyor.

Kusura bakmayın sözlerim biraz ağır olmuş olabilir ama hep aynı pilav ısıtılıp ısıtılıp önümüze konulunca doğal olarak bizde hararetleniyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İroni olsa gerek...Sığ tanklarda nasıl bir performans gösterir ?

Fotoğraflarını aşağıya ekliyorum. Çok az yer işgal eden ve dışarıdaki mıknatısı da çok ince olan bir cihaz, çok kibar görüntüsü var. Açıkçası bir daha asla normal dalga motoru kullanmam, onlar çok yer tutuyor ve kaba görünüyor. Bu hem çok şık ve hem de akıntıyı tek noktaya değil de yatay olarak çok başarılı dağıtıp kum üstünden de geri dönüş yaptırıyor tam 360 derece...

2ibn2tl.jpg

v8ohoy.jpg

Ayhan Bey, OK benim yeni CP55 büyük model gelince 2-3 hafta içinde size haber veririm bu CP40 için. LPS-sof ağırlıklı bir tanksa 140cm de bu cihaz tek başına yeterli olur, dediğiniz Tunze'ye vb. gerek yok.
Telefon numaram 0553 338 00 49 haber bekleyeceğim

Mahir Abi yukarıda sorduğun soruyu şimdi gördüm; sığ tanlarda nasıl olur denemek lazım. Benim tank yükseklik 55cm, 5+5 cm si kum ve yukarıdan boşluk olsa 45cm net kalır. Bu ölçülerde aldığım akıntı gayet güzel videoda görüldüğü gibi. Akvaryumun küçükse küçük model CP25 alıp güç ayarını kısabilirsin?

Tekrarlamış oluyorum ama en güzel özelliği normal akıntı motorları gibi tek noktaya güçlü akıntı vermesi değil de çok geniş-yanlamasına yapıdaki bir akıntıyı akvaryumda 360 derece döndürmesi. Uygun modeli alırsan uygun güç ayarında sığ tankta da problem olmaz bence?

Dayanamadım söyleyeceğim başka işin gücün yok mu ? ne değişik adamsın tanımadan sevmedim seni... Mütevazi olamayacağım kusura bakma Bence sen ve senin gibiler bu forum da olmalı açık net.

Dayanamadım söyleyeceğim başka işin gücün yok mu ? ne değişik adamsın tanımadan sevmedim seni... Mütevazi olamayacağım kusura bakma Bence sen ve senin gibiler bu forum da olmalı açık net.
Arkadaş beni sevip sevmemen umrumda bile değil neden böyle davrandığıma gelince Eser arkadaşımız çin üzerinden malzeme getirip ticaret yapıyor .[örnek saat  ps dalga motoru mangrow ]Ayrıca toptan canlı getıren  akvaryumcudan 6 koli  canlı getirip satmıştır.Beni şahsen bu olay rahatsız etmiştir.Eser  kendini savunma  durumuna ltf geçme dünkü sözlerim gecersiz olur.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri