Keşfet

Ankara'daki Deniz Akvaryumcuları

emek 59.sokak no:1 numara elinde olan ürünler zaten pasifik akvaryum gökhanda mevcut. A.Rıza Bey.

Arkadaşlar Nehir akvaryum ya taşınmış yada kapanmış verilen adreste dükkan boşaltılmış bilgilerinize.

canlıbitkide kapanmış sanırım 2 kez gittim kapalıydı..

Ben daha 3 gün önce ordaydım güzel bir naso vardı hatta kaçırdım :( .Balgat'taki Yapı Kredi Bankası'nın yanında.

canlı bitkiden 9 ay önce kadar 400tl lik bitki ve balık sparişi verdim ödemeyi yaptıktan sonra beni aradılar ellerinde sipariş ettegim canlılar yokmus 15 gun sonra ıthalat yapılacakmıs 15 gun gecti aradım balıklar gelmedi isterseniz bitki yolliyalım dediler konultugum kişide benimle muhattap ettikleri emrah adında biriydi .. neyse parayı kurtaralım bari dedim 230tl lik bir bitki siparişi hazırladım diger parayıda geri alamayacagım için mecbur balıkların gelmesini bekleyecektim.. bitkileri hazırlayıp kargoya vermişler bitkiler geldikten 4 gün sonra kargodan telefon geldi kargonuz var 4 gündür elimizde diye gittim baktım tüm bitkiler ölmüş.. telefonda döndüm emraha senin 170 liran için spariş hazırlayıp zaman kaybedemem gibisinden bir sürü kelime yaptı kısacası bayağı sinirlerimi bozdu.. birde haklı gibi konuşması beni hepten çileden çıkarttı.. inş benim gibi çok kişinin ahını almamışlardır.. eğer kapandıysa gerçekten sevindim ..

arkadaşlar birde şaşmazda ekstrem akvaryum var mercan ve balık çeşidi epeyce çok ( yani ben tuzluda yeni olduğum için belki bana zengin çeşit gelmiştir.) adres bilgilerini bulunca yazarım buraya selamlar herkese

adres bilgilerimiz,

Bahçekapı Mah. 58. Sok. No:4/1 Şaşmaz / Ankara

Şaşmaza girdiğinizde ilk sağda Türk Ekonomi Bankası mevcut ordan sağa dönünüz ve döndükten sonraki ilk bina. Doğu Karadeniz tabelasını görüceksiniz. Ekstrem Akvaryum, Doğu Karadenizin kardeş kuruluşudur ve aynı binadadırlar.

0312 278 73 42 numaralı telefondanda ulaşabilirsiniz.

saygılar

MAVİ AKVARYUM ( AYRANCIDA) Çeşitleri bol ve dükkan sahipleri ilgililer fiyarları uygun ama haliyle her ürün uygun olamıyor.

EKSTREM AKVARYUM(ŞASMAZDA) Çeşitleri fazlası ile mevcut fiyatları uygun ( bazı ürünler pahalı) ilgili ve alakalılar ayrıca nezaman isterseniz sorularınıza cevap veriyorlar

DOST AKVARYUM ( ULUS AKVARYUMCULAR ÇARŞISI) Deniz akvaryumu yanı sıra tatlı su akvaryumlarıda var herzaman stokta malzeme olmuyor sanıyoruymki ithalat dönemlerini yakalarsanız canlı çeşitleri oluyor

NEHİR AKVARYUM Tuzlu su canlısı satmıyor sadece malzeme var ellerinde

MUSA AKVARYUM Tuslu su olarak malzeme çeşidi çok bol ama fiyatları biraz yüksek nedense , sadece balık var ellerinde oda bir miktar ben pek çeşitlilik göremedim ama malzeme konusunda ne ararsanız ararsanız var dükkan sahipleri ilgili.

DENİZ KIZI AKCARYUM ( TUNALI ) Gittim ve hiç bir canlı göremedim satışları yoktu o sıralarda ama daha sonrasında ne oldu bilemem.

MAVİ AKVARYUM ( AYRANCIDA) Çeşitleri bol ve dükkan sahipleri ilgililer fiyarları uygun ama haliyle her ürün uygun olamıyor.

EKSTREM AKVARYUM(ŞASMAZDA) Çeşitleri fazlası ile mevcut fiyatları uygun ( bazı ürünler pahalı) ilgili ve alakalılar ayrıca nezaman isterseniz sorularınıza cevap veriyorlar

DOST AKVARYUM ( ULUS AKVARYUMCULAR ÇARŞISI) Deniz akvaryumu yanı sıra tatlı su akvaryumlarıda var herzaman stokta malzeme olmuyor sanıyoruymki ithalat dönemlerini yakalarsanız canlı çeşitleri oluyor

NEHİR AKVARYUM Tuzlu su canlısı satmıyor sadece malzeme var ellerinde

MUSA AKVARYUM Tuslu su olarak malzeme çeşidi çok bol ama fiyatları biraz yüksek nedense , sadece balık var ellerinde oda bir miktar ben pek çeşitlilik göremedim ama malzeme konusunda ne ararsanız ararsanız var dükkan sahipleri ilgili.

DENİZ KIZI AKCARYUM ( TUNALI ) Gittim ve hiç bir canlı göremedim satışları yoktu o sıralarda ama daha sonrasında ne oldu bilemem.
+1 ankaradaki bütün akvaryumcular bunlar

yalnız belirtmek isterim mavi akvaryumdan aldığım sixline, doktror wrasse, 4 adet hermit, magnificent anemon ertesi gün öldüler. Çok zarar ettim.

Ya keşke yazmasaydın benimde 5 palyaço 1 gobi öldü içim sızladı şimdi 2 gün yaşadılar suda falan hiçde problem yoktu anlamadı elimde 1 palyaço kaldı ;(

Arkadaşlar konuyu hortlatmak istedim. Ankara daki deniz akvaryumcularini bilen bi ustamiz buraya yazarsa çok hıra geçer saygilar

Durum hala aynı Murat Bey kapanan var açılan yok...

Anladım nebi abi biliyorsun en son bi tank kapattım baya ara verdim. Şu anda 80*60*50 arkadan 20 cm i sump olarak kullandığım bi tankım var ve işler yolunda galiba yumuşak mercanlarım yaşıyor ve pod popülasyonuda güzel abi onun için yeni canlılar arıyorum. 1 senedir hiç dokunmadım hair mushromlarım kendi kendine çoğaldı yeni canlılar alacağım ondan konuyu hortlatayım dedim ancak Ankara İstanbula kıyasla deniz akvaryumu konusunda hala zayıf demekki. Çok güzel deniz akvaryumu işiyle uğraşan abilerimiz var tabiki ancak gönül hep daha fazlasını ve çeşitlilik istiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çık gel yanıma belki bizim tankdan da çıkacaklar vardır :)

Tamam Nebi abi senin musait olduğun bi zaman yanına geleyim senin tankın kırıntısı bile yeter bana :)

Ankarada olanlar icin bence ilk sayilacak yer ekstrem akvaryum, inanilmaz bi yer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yakın zamanda dost akvaryumdan 2 adet palyaço aldım gün geçtikçe kötüleştiler ve brooklynella olduklarını öğrendim. En son canlılar öldü malesef. Akvaryumalrıda çok bakımlı görünmüyordu. Bir daha tercih etmeyeceğim biryer. Ekstrem de çok iyi ancak küçük türler getirmiyorlar malesef.

Merhaba Murat bey...Sözlerimin yanlış anlaşılmasını istemem keza tanışmıyoruzda zaten fakat kendime göre doğru bildiklerimi anlatmak ihtiyacı duydum..Dost akvaryum Emrah abiyle bende çoğu kez alışveriş yaptım..Sizin anlattıklarınızın tam tersi ben kendisiyle her ithalat sonrası sorun yaşamışımdır ne gibi sorun derseniz balık gelir beğenirsin satmaz çünkü şöyle bi prensibi vardır yem yediğini görmediği balığı vermez..Sizin durumunuza gelince bahsettiğiniz brooklynella hastalığı zor ve sıkıntılı bi hastalıktır geçmiş olsun fakat balıklarınızın bu hastalığa yakalanadığını nasıl teyit ettiniz onu anlamadım çünkü tanımındada sıkıntılı bi hastalıktır ayrıca kendi akvaryumunzda başka balık varmı?su değerleri ne seviyede merak ettim..Birde nacizane bunu keşke Emrah abiyle bi görüşseydiniz buraya yazmadan önce çünkü siz nasıl 30 ar liralık balıklarınız haliyle paranızın gittiği için üzüldüyseniz, insanlarda bu işden ekmek parası çıkarıyo..Bunlar benim görüşlerim tabi sağduyulu bi şekilde....

Yaklaşık bir ay önce ekstrem akvaryuma uğramıştım ve ellerinde 5-6 tür goby dotyback ve cardinal vardı.Geçen hafta gittiğimde hiçbiri yoktu.İthalat zamanını bilmek ve doğru zamanı tutturmak lazım.Küçük balıklar daha uygun fiyatlı ve küçük akvaryumlarda bakılabildiğinden daha hızlı satılıyor.Giray ve Mehmet Bey gerçekten çok ilgililer kendi adıma Ankaralılar olarak Ekstreme sahip olduğumuz için şanslıyız.

Dost akvaryum Emrah abiden de birçok kez alışveriş yaptım ve bir sorun yaşamadım.Elinde birçok türün fragını bulma şansınız oluyor ki bu konuda Ekstremden öne çıkıyor.Çünkü ekstrem genelde İthal büyük parça mercanlar satıyor(en son gittiğimd sps fragları olduğunu gördüm yada benim ilgimi ilk defa çekti) Ama emrah abiye birebir ilgi istiyorsanız haftaiçi uğramak lazım,haftasonu dükkanda adım atacak yer olmayabiliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekstrem ve dosttan başka biryer sanırım şuan ankarada yok. Bende devamlı canlı arama sürecindeyim fakat bugünlerde sanırım ithalat için biraz sıkıntılı. Ekstrem sanırım daha az ithalat yapıyor en azından son 2 aydır öyle. Güzel canlılar geliyor ayırtılmadan veya alınmadan yakalarsanız şanslısınız ben henüz denk gelemedim. Görsel olarak güzel bir mekan kazanç bence de. Dostta gayet ilgili bence. Ama İstanbula falan kıyasla daha az mekanımız var. Gerçi oranın da stoklarını kontrol ediyorum. Buraya gelmeyenler orda da olmadığı için canlı konusunda fark edermiydi bilmiyorum...

Konu görüntüleyen kullanıcılar