Keşfet

Bir Umuttur Yaşamak 140 70 55

Iyi dilekler için teşekkür ederim . Aynilarini dilememek mümkün değil. Her yeni eklenen Mercan da insan ilk mutluluğu yaşıyor.

Bugün fosfati okunur seviyelere çeke bildim sifonlama sonucu eksilen takriben 40 litre su değişimi yaptım nitrat : 0 halla mercanlar biraz daha keyifli kh : 6.5 7 arası okudum . Sanırım iyileşme dönemine girdi çok şükür

Bugün fosfati okunur seviyelere çeke bildim sifonlama sonucu eksilen takriben 40 litre su değişimi yaptım nitrat : 0 halla mercanlar biraz daha keyifli kh : 6.5 7 arası okudum . Sanırım iyileşme dönemine girdi çok şükür
bence 0 nitrat iyi değil.en azından 1veya 2 çıkarın.çünkü mercanlar bir miktar besini nitrattan alıyor.

Bir türlü okunacak seviyeye çekmiyorum nitrati. Balıkları 4 yada 5 kere yemliyorum

Nitrat 2

Kh 6.5 - 7

Fosfat 0.3

Test sonuçlar

Çektiğim diğer resimler çok büyük olduğu için ata bildiğim bu...

attachicon.gif
20150301_124329.jpg
Timur bey fotoları Televizyonlamı çekiyosunuz :) çok büyük boyutu.

Bütün testlerinizi kontrol için referans sıvısı almanızı öneririm ucuz basit bir sıvı ama faydası çok

Güzeldir validam. Bir arkadaş aldiydi tank in da acmiyordu geri getirdi ben aldım iyi yapmışım sanırım... su değiştiriyorum bu saate halla bitmedi... Güncelleme yapıcam giren canlılar falan var ama bir türlü fırsat yok...
d058cf5c7cfafa4fc218dc273217b017.jpg

Genel bir resim atayım sonra devam edelim afiniza sığınarak...

Bu sefer Güncelleme süper Toygar niron teşekkür ederim bu hediye süperdi . Aksam gelip su saate kadar ayarları yapan kardesim teşekkür ederim . Ekli dosyayı görüntüle 29601

Artık bir apex control sistemim var. Kulanımını pek bilmesemde zamanla öğrenirim sanırım.

Bu güncellemeyi yapmam lazımdı dostluk büyük bir tutkudur 3-5 mercan değil aslında mevzu Yada kocaman bir apex karşılıklı duyulan SAYGI sevgi hiç birşeyi maddiyatla değil Gönül terazisinde ölçmek Lazım bence ... Akvaryumda her istediği an gelip baktığı İcin ve gidişatan memnun olduğu İcin bu cihazı almamı uygun Görmüş ve Alıp gelmiş ...

Sent my iPad using Tapatalk

Vay süper..

İyice öğren dostum,tekrar büyük bir tank kurarsam alacağım ekipman listesinde var ve senin yorumun benim için önemli.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri