İş yoğunluğum nedeni ile uzun zamandır yazamadım. Bu süreçte malzeme alımlarını tamamladım.
Bubble Magus Curve A9
Coralbox Dca 6000
Coralbox Qp16
Jebao Dozaj Pompası
Maxpect Razor R420 320 W
AF Kaya
Katkılarımı aldım:
AF Build, Vitalty, Aminomix, Kalium, Iodium, Florin, Iodium, Component Pro, Fish V,.......
Testlerimi aldım
Magnezyum, Calsiyum, Fosfat, Kh, Nitrit, Nitrat, Amonyak, Ph, Tds, Reflaktometre
Yaklaşık 5 ay boyunca akvaryumu çalıştırdım. İlk önce zoaları ekledim. Sonrasında madagaskar leather, Black torch, glow polip, kenya tree, yuna elledim. İlk balıklarım palyaçoları ekledim. Sonrasında Ana balık girişlerini yaptım. Purple tang, naso tang, blue tang, clown tang, ateş gobi, alg eather gobi, midas bleny, dr karides, dr wrasse, hawkfish, leopar wrasse ekledim. 2 gün sonra balıklarım sırasıyla bir gün ara ile ölmeye başladı. Akvaryumda amonyak patlaması oldu. Hemen su değişimi carbon ile amonyak dengesini kurdum. Akvaryumda sadece hawkfish ve dr karides kaldı. Tüm başıkların belirtiler aynı oldu. Yem yememe, çökmüş karın... 5.000 tl param çöpe gitti çok üzüldüm. Hobiyi bırakmayı düşündüm. Ama inat ile devam kararı aldım.