Keşfet

Chetamorpha Linum (Spagetti Alg)

güncel,

başlangıç için yeteri kadar miktarlarda hediye edilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
güncel, ücretsiz, 50 tl falan değil yani porsiyonu.

Ben alabilirim ama nasil ve sekilde

Ben alabilirim ama nasil ve sekilde
halledicez arkadaşlar, ancak herkese ulaşsın diye miktarları küçük tutmayı düşünüyorum, bir yuımruk büyüklüğüne falan, isterseniz ortak yer teslim, uğraşamam ben diyorsanız alıcı ödemeli kargo, kargolara 23 nisan dan sonra başlamayı düşünüyorum. öm atmanız yeterli. herkese yetecek kadar var.

Basta tesekkurler kendi adima takdire sayan o.m.gonderiyrum..

merhaba elinizde hala kaldıysa almak isterim yerim kadıköyde elden alabilirim  teşekkürler

arkadaşlar spagetti alg den bazılarımız verim alamamış ot çürümüş vs, bunun hızlı büyümesi için 2 etken var,

1. otu sumpta konumlandırdığınız yer ölü bir nokta köşe olmasın içerisinden sürekli bir su akışı olan noktaya yerleştirin.

2. en önemli nokta ışık, ne kadar çok ışık o kadar çabuk büyüme, otu beyaz plexiden bir ortama koyabilirseniz ışığı verdiğinizde beyaz plexide aydınlanacaktır böylece otun 4 bir tarafı ışık alacaktır ve büyüe hızlı olacaktır aydınlatmada kullandığınız min. 6000-6500k ışığı böylece kaybetmeden hepsini verimli olarak ota iletmiş olursunuz,

göreceksiniz bu ot yemleme miktarınıza yükünüze oranla deli gibi büyüdüğü sürece cyano ıvır zıvır sorunlarınız kökten bitmiş olacak.

arkadaşlar spagetti alg den bazılarımız verim alamamış ot çürümüş vs, bunun hızlı büyümesi için 2 etken var,

1. otu sumpta konumlandırdığınız yer ölü bir nokta köşe olmasın içerisinden sürekli bir su akışı olan noktaya yerleştirin.

2. en önemli nokta ışık, ne kadar çok ışık o kadar çabuk büyüme, otu beyaz plexiden bir ortama koyabilirseniz ışığı verdiğinizde beyaz plexide aydınlanacaktır böylece otun 4 bir tarafı ışık alacaktır ve büyüe hızlı olacaktır aydınlatmada kullandığınız min. 6000-6500k ışığı böylece kaybetmeden hepsini verimli olarak ota iletmiş olursunuz,

göreceksiniz bu ot yemleme miktarınıza yükünüze oranla deli gibi büyüdüğü sürece cyano ıvır zıvır sorunlarınız kökten bitmiş olacak.
Bilgiler için teşekürler. Bende öldürenlerdenim malesef , üzerinde 24 saat tasaruf ampul yanıyordu 20w falan o mu yetersiz geldi acaba . saygılar

Bilgiler için teşekürler. Bende öldürenlerdenim malesef , üzerinde 24 saat tasaruf ampul yanıyordu 20w falan o mu yetersiz geldi acaba . saygılar
en az 6 saat karanlık ortama ihtiyacı var diye biliyorum fotosentez ile ilgili olarak. 6500 k lık ledler iş görür.

İnşalah yenileri gelince birde öyle denerim . O zaman tank yeni idi epey balık ta kaybetim gerçi .

İnşalah yenileri gelince birde öyle denerim . O zaman tank yeni idi epey balık ta kaybetim gerçi .
sarı ışık kullanmayın, tasarruflu ampullerde soğuk beyaz 6500 kelvin var, iş görür 20-25w, ama en iyisi led bu iş için önüne cam kesip uzun ömürlü olması için kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum

Cihan hocam tekrar tesekkur ederım spagettıler ıcın gorusmek uzere..

Cihan bey kaldı mı spagetti ?

cihan bey elinizde halen mevcut ise bende bir pet bardak kadar bir parcaya talibim saygılar

ö.m gönderin arkadaşlar, hepinize göndericem kargo 24 nisan sonrası başlıycam, bu arada elden teslimatta yapıyorum uygun ortak nokta varsa.

Çarsamba yada persembe gelecek sekilde kargolayabilirmisiniz 1 porsiyon istiyorum

Cihan Bey merhaba,

Beni de siraya koyabilirseniz cok sevinirim :) . Ozelden de ayrica yaziyorum, bilginize...

Arkadaşlar şu sıralar yeni akvaryuma geçtiğim için biraz yoğundum, 23 nisan sonrası demiştim ama önümüzdeki hafta sonundan itibaren ist içi arkadaşlara elden ve haftabaşı da kargolara başlıycam :) sizlerde çoğaltıp hediye ediniz..

gecikmeler için şimdiden özür dilerim..

Cihan bey elinizde varsa ise elden teslim 1 porsiyon almak isterim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar