Keşfet

Chetamorpha Linum (Spagetti Alg)

Bu arkadaşlarımızn kargolarını yarın veriyorum, başka kargo partisi yapmayı düşünmüyorum, isteyenler bu akşam 17:45 e kadar iletişim bilgilerini bana öm atsınlar.

[SIZE=8pt]SERKAN DELİBAŞ[/SIZE]

[SIZE=8pt]MERKEZ /ORDU[/SIZE]

-------------
[SIZE=8pt]ERDOĞAN VATANSEVER[/SIZE]

[SIZE=8pt] NİLÜFER -BURSA[/SIZE]

-------------

[SIZE=8pt]SİNAN ÇAĞLAR[/SIZE]

[SIZE=8pt]AKDENİZ /MERSİN[/SIZE]

---------------
[SIZE=8pt]ÖMER HEPBİÇER[/SIZE]

[SIZE=8pt]SAKARYA/ADAPAZARI[/SIZE]

---------------
[SIZE=8pt]ORHUN KÖYLÜ[/SIZE]

[SIZE=8pt]MERAM / KONYA.[/SIZE]

Çok teşekkür ederim Cihan hocam

paketler yurtiçi kargo ile gönderilmiştir. ist içi teslimler devam etmektedir :)

Tebrikler Cihan, ne güzel hareketler...

İyi günler Cihan bey , kargo ulaşmadı henüz , bir terslik mi çıktı acaba .saygılar
ÖM GÖNDERDİM.

arkadaşlara kargolar ibr süre için ara verdim uğraşmak meşakatli oluyor, ileride gönderebilirm belki yine.

elden teslim devam ediyorum öm gönderiniz.

Tekrar başlarsanız beni unutmayın lütfen. :)

ÖM GÖNDERDİM.

arkadaşlara kargolar ibr süre için ara verdim uğraşmak meşakatli oluyor, ileride gönderebilirm belki yine.

elden teslim devam ediyorum öm gönderiniz.
yurt içi kargoyu gün içi 2 aramama ramen size kargo yok dediler . eve geldiğimde kargo gelmiş :) süpriz oldu .

İlginiz için çok teşekürler Cihan bey . Saygılar..

Teşekkür ederim Cihan Bey, ben de aldım kargomu.

Arkadaşlar iyi günlerde büyütün , öldürmemek için size yolladığım küçük miktarları beyaz geniş bir yoğurt kovası gibi birşey içine koyarsanız ışığıda bu kovanın ortasına verirseniz ve kovaya bir şekilde delik açarak su girip çıkacak şekilde bir sistem yaparsanız daha çabuk büyür yada algin bulunduğu ortamı beyaz birşey ile kaplayın ışığı soğurmasın o zmaan çok daha hızlı büyür

selamlar, düşünceli davranışınız için çok teşekkür ederim....fakat kargo firması 24 nisanda teslim edilmesi gereken paketinizi bana ulaştıramadı....defalarca gittiğim halde dağıtımda dediler vb. kısmet değilmiş.....ama almış kadar oldum,emeğiniz için tekrar dan teşekkürler.

selamlar, düşünceli davranışınız için çok teşekkür ederim....fakat kargo firması 24 nisanda teslim edilmesi gereken paketinizi bana ulaştıramadı....defalarca gittiğim halde dağıtımda dediler vb. kısmet değilmiş.....ama almış kadar oldum,emeğiniz için tekrar dan teşekkürler.
takip kodu ag 726191 keşke daha önce söyleseydiniz belki işe yarardı. ilerleyen günlerde algler çoğalınca tekrar göndeririim. yahut başka arkadaşlarda bar hediye eden rica ederseniz yardımcı olabilirler

arkadaşlar şuan için güncel değil :) bayağı bir dağıttık ücretsiz olarak, ama isteyenler hc77 nickli arkadaştan porsiyonu yanlış hatırlamıyorsam 50 tl den alabilirler. bende birsüre için olmayacak, olunca tekrar buradan haber vericeğim

güncel, 2,5 kg lık yoğurt kovasını dolduracak şekilde 50 TL, kargo yapılır

1 porsiyon verildi,

güncel, 2,5 kg lık yoğurt kovasını dolduracak şekilde 50 TL, 1,5 kg lık kovayı dolduracak şekilde olursa -> 30 TL, kargo yapılır

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 porsiyon verildi, 1 porsiyon için güncel

güncel, 2,5 kg lık yoğurt kovasını dolduracak şekilde 50 TL, 1,5 kg lık kovayı dolduracak şekilde olursa -> 30 TL, kargo yapılır

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar