İyi günler Cihan bey , kargo ulaşmadı henüz , bir terslik mi çıktı acaba .saygılarpaketler yurtiçi kargo ile gönderilmiştir. ist içi teslimler devam etmektedir
ÖM GÖNDERDİM.İyi günler Cihan bey , kargo ulaşmadı henüz , bir terslik mi çıktı acaba .saygılar
yurt içi kargoyu gün içi 2 aramama ramen size kargo yok dediler . eve geldiğimde kargo gelmiş süpriz oldu .ÖM GÖNDERDİM.
arkadaşlara kargolar ibr süre için ara verdim uğraşmak meşakatli oluyor, ileride gönderebilirm belki yine.
elden teslim devam ediyorum öm gönderiniz.
takip kodu ag 726191 keşke daha önce söyleseydiniz belki işe yarardı. ilerleyen günlerde algler çoğalınca tekrar göndeririim. yahut başka arkadaşlarda bar hediye eden rica ederseniz yardımcı olabilirlerselamlar, düşünceli davranışınız için çok teşekkür ederim....fakat kargo firması 24 nisanda teslim edilmesi gereken paketinizi bana ulaştıramadı....defalarca gittiğim halde dağıtımda dediler vb. kısmet değilmiş.....ama almış kadar oldum,emeğiniz için tekrar dan teşekkürler.
Güzel hareketler bunlar... Devamını beklerizgüncel, 2,5 kg lık yoğurt kovasını dolduracak şekilde 50 TL, kargo yapılır