Keşfet

Conch

ibrahimozbagdat

Yeni Üye
Ad Soyad
cihan
çok uygun conch her yere sorunsuz kargo gönderi limiti yok...

1 tl

İbrahim Bey Merhaba,

Madeni buldunuz sanırım :) buda denizlerimizde bulunan bu canlıya 10 tl isteyen bazı uyanık arkadaşlara (Hobicileri ayrı tutuyorum sonuçta aldıkları fiyattan zarar etmeden vermek istiyorlar.) şık bir gol olmuş oldu, hayırlı satışlar..

Saygılarımla,

Ercan Eroglu

:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Counch larım elime sağ salim ulaştı. Az çok demeden gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim

tesekkurler counch larım elıme ulastı problem yok saygılar

Ben teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi şöyle bir gol durumu var. Canlıları satıp kar güden bi pazarlamacı değilim bunu hepiniz anlamışsınızdır. İnanın mazot ücretsiz olsa bende bu canlıları ücretsiz yollardım. Denizden istenen siparişler varsa kabulümdür. Çıkartıp yollarım...

Ben teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi şöyle bir gol durumu var. Canlıları satıp kar güden bi pazarlamacı değilim bunu hepiniz anlamışsınızdır. İnanın mazot ücretsiz olsa bende bu canlıları ücretsiz yollardım. Denizden istenen siparişler varsa kabulümdür. Çıkartıp yollarım...
15 tane gonderebilirmisiniz Izmir e kargo ile. email adresinizi verirseniz detaylari iletirim.

email im :ebybytes@gmail.com

Canlılar elime ulaştı,fazla olarak hediye edilenlerede teşekkür ederim,formdaki arkadaşlar faydalansın ikinci gün tank pırıl pırıl oldu.
Teşekkür ederim.

Alışveriş yaptığım birçok kişi anlamıştırki ben kar amacı düşünmeden bu hobiyi yapıyorum.

Evet elimden geldiği kadar fazla göndermeye çalıştım, canınız saolsun.

Bu arada elimde astra snail de var bilginiz olsun arkadaşlar. (2tl)

İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Ibrahim bey;

Email adresinize detaylarimi gonderdim. Sizden cevap bekliyorum.

Saygılarimla

İbrahim Bey,

Siz ne yapıyorsunuz?? Astra snail 2 tl olurmu?? genç yaşta yazık olacak :) )) mevzu gol olmaktan çıkmaya başladı :) ) başka canlılarda varmı? yarın yellow tang 10 tl derseniz şaşırmam :) ) iskenderunda balıkçı ağlarına takıldığı gibi bir efsane dolaşıyor.. işiniz rasgelsin hayırlı satışlar.

Saygılarımla..

Tam bir hobici dostu helal olsun :D

Sevgili kardeşlerim, arkadaşlarım ve abilerim.

İlk önce bizi burada kavuşturan resif bölgesine çok teşekkür ederim.

Sevgili kardeşim Alper KAHRAMANIN isteği üzerine kampanya yapıyorum.

Saat 01.00'a kadar cep telefonuyla verilen siparişlerde 3 snail alana 1 conch bedava.

Çaldırın arayayım :) :)

0507 220 87 90

Sevgili kardeşlerim, arkadaşlarım ve abilerim.İlk önce bizi burada kavuşturan resif bölgesine çok teşekkür ederim.

Sevgili kardeşim Alper KAHRAMANIN isteği üzerine kampanya yapıyorum.

Saat 01.00'a kadar cep telefonuyla verilen siparişlerde 3 snail alana 1 conch bedava.

Çaldırın arayayım :) :)

0507 220 87 90
Valla sanada bu yakışır ne deyim helal olsun, :D

Belki bazı para kazanma amacında olan arkadaşlarımız ders alırlar bu durumdan

ibrahim bu kampayadan bana da kıyak yaparsın artık yarın gelicek couchlardan

Erkulum sıkma kendını bu kadar sal biraz be :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar