Keşfet

Conch

yaa ben kampanyaya geçmi kaldım :wacko:

bende yararlanmak istiyorum bu kampanyadan ama iki dakka kalktık bilgisayarın başından kampanya üstüne kampanya yapılmış :)

Ayrıca kutluyorum bu davranıştan dolayı. Tebrikler.

geç kalmadık dimi stok durumu nedir :)

conchw.jpg

10 conch + 10 astra snail aldım...

ibrahim bey başka canlı varmıdır şu an satışta olan

ne istersiniz Murat bey.

Conch lar canavar gibi maşallah. Teşekkur ederim. Ama paketlemeye biraz daha özen gösterelim lütfen. ne kadar ucuz olursa olsun sonucta canlıdır ve de denızlerimizin canlısıdır. Kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
mrb. bende önümüzdeki günlerde conch almak isterim. tşklr..

Kusura bakma Uğur inan elimden geleni yaptım. Bildiğin gibi hayatımda ilk canlı paketlemeleridir bunlar, akvaryumcular gibi paket yapamadım :(

İlyas bey her zaman...

Conch lar ve astralar i bugun teslim aldim. Hepsi genc caliskan, ekstralar icin ayrica tesekkurler Ibrahim bey.

Saygılarimla

Dün aldım counc , snaillerimi çok teşekkürler çok uygun fiyat üstelik hediyeside içinde.

Benim astralarda sağlam geldi

teşekkürler. Yaw şu sohal tang ler akdenizde yaşasa ne güzel olurdu :)

Ben tesekkur ederim arkadaslar. Tank grubu olmasada super baliklar var deneyip surecem piyasaya bekleyin :)

Sargoz kardeşim. Sen lüfer, levrek, kefal, çipura ve buna benzer balıkları gerçekten çıkarıp satacağımı düşündüysen şakaya kurban oldun demekki. Kafanı yorma balıklar olduğu yerde kalıyor. Denizlerimiz için en son ne yaptık diye kendimize sormamız lazım. İnşallah sizide her pazar yaptığımız temiz deniz çalışmamıza ovacık sahillerine bekleriz.

Saygılar...

İbrahim Bey,

Özel mesaj ve e-posta attım, ulaşmadı mı? Yanıtlamadınız...

Özel mesaj atmıştım.Ulaşmadımı acaba?

Sargoz kardeşim. Sen lüfer, levrek, kefal, çipura ve buna benzer balıkları gerçekten çıkarıp satacağımı düşündüysen şakaya kurban oldun demekki. Kafanı yorma balıklar olduğu yerde kalıyor. Denizlerimiz için en son ne yaptık diye kendimize sormamız lazım. İnşallah sizide her pazar yaptığımız temiz deniz çalışmamıza ovacık sahillerine bekleriz.
Saygılar...

merak etmeyin hangi balıkları kastettiğimi sizde biliyorsunuz.

Tank grubu olmasada super baliklar var deneyip surecem piyasaya bekleyin

iki poşet topladınız diye bu güzelim balıkları ortamlarından ayırmaya hakkınız yok ben 1986 yılından beri bir çok kıyılarda dalış yaptım halada yapıyorum

mersin kıyıları,saroz,gökçeada şu andada antalyadayım ve daha sahile yeni inmiş orfoz yavrularıyla oynuyorum bunlar gibi çok ender balıklarla canlılarla

tavşanlarla karşılaşıyorum ve bu canlıları tekrar görmek istiyorum benim çocuklarım ufak ve büyüdüklerinde onlarada gösterecek canlılar kalmasını istiyorum

bu arada ben şaka yapmıyorum....

Konu görüntüleyen kullanıcılar