Keşfet

Coral X Ürünleri

AKIN

Yeni Üye
Ad Soyad
akın
Arkadaşlar ,bugüne kadar mercan akvaryumunda coral x ürünlerinden hiç kullanmadım. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine coral x renklendirici ve coral x mercan besini sipariş verdim.bu ürünleri kullanan arkadaşlardan ürün üzerine ve mercanlar üstündeki etkilerinin olumlu yada olumsuz bilgilerini paylaşmak isterim.verilen cevaplar üzerine şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba ,

Bugüne kadar kullanmamanız hata ... Bir çok hobici arkadaşımız bu ürünleri kullanıyorlar ve inanılmaz performans gösteren ürünler , Coralx in bence  diğer sıvı katkılarını ve mercan kırığını denemelisiniz.

Coral X renklendirici dediğiniz ürün Color X ise ben 1,5 yıldır tankımda kullanıyorum. Mercanlarımın renkleri oldukça güzel. 

Bu Color X in sayesinde mi %100 emin değilim tabiki.

Şurası kesin bir zararı yok :)

Ben tuzunu, kumunu, XXL, Milk ve mercan kırığını (komple katkı) kullanıyorum, memnunum. Doğal ürünler ve uygun da fiyatları var.

çok çok güzel ürünler, reefflowersta kullandım kesinlikle colorx 'in yanından bile geçmez.

Mercanlarım coralx tuz ve colorx sayesinde renklerine kavuştu.

Bu mercan kırığı dediğiniz sıvımı katımı ?

Hemen hemen bütün ürünlerini kullandımAkın bey özellikle tuzunu ve mercan kırığını tavsiye ederim, geçen sene bozduğum ve tamamen Coralx ürünlerini kullanarak götürdüğüm tankımın resmini fikir vermesi açısından ekliyorum.

srj99.jpg

Hemen hemen bütün ürünlerini kullandımAkın bey özellikle tuzunu ve mercan kırığını tavsiye ederim, geçen sene bozduğum ve tamamen Coralx ürünlerini kullanarak götürdüğüm tankımın resmini fikir vermesi açısından ekliyorum.

srj99.jpg
süper bir tank.harikulade.çok begendim.

Mehmet beyin tankını canlı halde görme şansına sahip olmuştum. Coralx kullandığını duyunca ayrıca mutlu oldum. Doğru yoldayım demekki.

Bu mercan kırığı dediğiniz sıvımı katımı ?
Ferit bey bu ürünün Sıvı olanı da katı olanı da var,  Sıvı olanı CoralXXL 500ml All in One Mercan kırığı diye geçiyor, katı olanı ise CoralX All in One Mercan kırığı diye geçiyor.

srj99.jpg
Çok iyi +1

srj99.jpg
merhaba,mehmet bey bu coral x ürünlerini akvaryum ışıkları yanarkenmi,yoksa ışıklar söndükten sonramı kullanacağız.ayrıca ürün su ile birleştirildiğinde ps çalışacakmı,yoksa durdurulacakmı.cevabınız için teşekkür ederim.

Ben sadece mercan kırığını su tamamlama ve reaktör ile gece kullanıyodum, diğer ürünlerde bildiğim kadarı günün her saati kullanılabilir.  

Bu arada ps kapatmanıza da gerek yok.

Coral XXL kullanıyorum, dKH'yı kontrol altında tutmak için dikkatli olmak şartıyla  çok iyi ürünler.

XXL ben  de kullaniyorum enteresan bir ürün.

Kullandikca Kh tüketimini arttiriyor.

Tuzunu, colorx, xxl ve kh testini kullandım. Gayet başarılı ürünler. Yeni kuracağım tankımda da aynı ürünleri kullanacağım. Bu sefer kalk reaktöründe mercan kırığını da kullanacağım

Ben de Coral X ailesinin; Tuz, Color x, Mercan Kırığını, Clear X, XXL ve kh testini kullanıyorum. Hepsinden de memnunum. Şu ana kadar bir şikayetim olmadı.

Coral x in tuzunu kullandım memnun kalmadım

By Nebi

Konu görüntüleyen kullanıcılar