Keşfet

Coral X Ürünleri

1 senedir 35 lt nanoda sadece XXL kullanıyorum, günde 0,4-0,5 ml civarı, daha hiç su değişimi yapmadım. anemonlar bomba gibi, sps plate var kolayından, milka var  hepside iyi, ne ca ölçüyorum ne mg, kh a göre devam.. çok da memnunum üstelik 1 adet 1 lt kutu XXL alacağım var, hala göndermedi Adapet.. hiç bir forumdada kötülemedim bu firmayı, bu arada tuzumda coralx

, öyle sen 5 para etmez dedin diye, ürünlerin berbat halde olacak bir durumu yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

LPS ve soft türleri olan tankımda kH,Ca ve Mg için TLF C Balance kullanıyorum. İlk uygulamaya başladığımda kH tüketimine göre dozajı ayarlayıp A ve B yi eşit miktarda dozluyordum (Kullanım talimatında belirtildiği üzere). Ancak motorlarda camlarda aşırı kalsifikasyon sorunu oldu. Bende A ve B yi farklı miktarlarda dozlamaya başladım ve sorunu bir miktar düzelttim. 

Şimdi, All in One yada XXL gibi yerli ve tek bir ürün kullanmak isterim ama nasıl miktar hesaplamak gerektiğini anlamadım. tüketimi Ca göre hesaplatıp kH düşerse kH'ı ayrı mı dozlayacağız? SPS tanklarında kH ve Ca tüketimi orantılımı oluyor da katkıların içerikleri ona göre hesaplanıyor.

Kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.

Coral X tuz ce Color X kullandım. Tuzda küçük bir donma problemi yaşadım bunu da yine formunda bir konu arasında yorum olarak bildirmiştim. Bu mesajımdan sonra Cihan Bey hemen benimle iletişime geçti ve sorunu anlamaya çalıştık. Sorunun o partideki bir problemden kaynaklandığı anlaşıldı ve sağ olsun tuzumu yeni bir kovayla değiştirmem için satın aldığım yere yönlendirdi. Ürünlerde çıkan problemlerin arkasında durup çözüm bulan iyi bir firma. Ben can-ı gönülden referans oluyorum.

herkese merhaba ;

ben sadece coralx milk kullanıyorum gayet güzel ve kullanımı düzenli şekilde devam ettirildiğinde fark edilen bir ürün diğer ürünlerini en kısa zamanda kullanmaya başlayacağım

herkese merhaba ;

ben sadece coralx milk kullanıyorum gayet güzel ve kullanımı düzenli şekilde devam ettirildiğinde fark edilen bir ürün diğer ürünlerini en kısa zamanda kullanmaya başlayacağım
coralx milk ve xxl bende de var son kullanma tarihi var mı bu ürünün ilk akvaryuma mercan koyduğumda kullanmıştım halen daha duruyor elimde 1.5 - 2 seneliktir kullansam sorun olurmu

Moderatör tarafında düzenlendi:
herkese merhaba ;

coralx milk ve xxl bende de var son kullanma tarihi var mı bu ürünün ilk akvaryuma mercan koyduğumda kullanmıştım halen daha duruyor elimde 1.5 - 2 seneliktir kullansam sorun olurmu

iyi günler 

ben ürünün üzerinde son kullanım ile ilgili bir tarih göremedim gözümden kaçmış da olabilir ..

evet son kullanma tarihi yok üzerinde demek ki gerektiğinde kullanabilirim

coralx ile ilgili olarak üretimi durduruldu artık bulamazsınız gibilerinden şeyler duydum bilgisi olan varmıdır ???

internet sitesi hala kapalı bakımda olduğu yazıyor 

inetnette başka bir firmadan  (www.akvaryem.com) coralx colorx aldım denemeye başladım 

coralx ile ilgili birileri bizi bilgilendirirse çok iyi olacak ürünün tekrar satışa çıkıp çıkmayacağını öğrenebilsek keşke

Konu görüntüleyen kullanıcılar