Keşfet

Dream of ocean

Yeni kurulum hayırlı olsun. Elinize sağlık..

çok teşekkür ederim üstadım

Çok güzel görünüyor, başarılar. Ben de başlayacağım yavaş yavaş sizi takip ediyorum ?

Çok güzel görünüyor, başarılar. Ben de başlayacağım yavaş yavaş sizi takip ediyorum ?
Acemiyim bende yeni başladım bu hobiye elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.. tecrübeli arkadaşların deneyimleri çok önemli sormadan olmuyor resif bölgesi bu hobi hakkında lazım olan herşeyi barındırıyor bilgi tecrübe ekipman canlı vs vs çok iyiler kesinlikle

ntirat bombacılarını tanka doldurmuşsunuz=)

geçen haftaya kadar 2 palyaço 4 chromis vardı tankta 5 civarı nitrat ölçüyordum, geçen hafta bir blue tang aldım. bakalım nitrat ne çıkacak hayvan değişik bir şekilde dışkılıyor=)

ntirat bombacılarını tanka doldurmuşsunuz=)

geçen haftaya kadar 2 palyaço 4 chromis vardı tankta 5 civarı nitrat ölçüyordum, geçen hafta bir blue tang aldım. bakalım nitrat ne çıkacak hayvan değişik bir şekilde dışkılıyor=)
:)  benim 50 civarı

Bu tank sakinlerinin sayısı var mı 5 adet blue tang saydım(sağ tarafta burnu gözükeni de blue tang diye hesaba kattım)   :)  

Genel bir görüntü de alsak güzel olur aslında.

Bu tank sakinlerinin sayısı var mı 5 adet blue tang saydım(sağ tarafta burnu gözükeni de blue tang diye hesaba kattım)   :)  

Genel bir görüntü de alsak güzel olur aslında.
Canlı sayısı fazla oldu biraz

2 dr wrasse

1 xl yellow wrasse

2 ml paylaço

2 m blue tang

2 L blue tang

1 L salfin tang

1 L yellow tang

1 L purple tang

1 xl naso tang

1 m damsel

Ekli dosyayı görüntüle 52860

Moderatör tarafında düzenlendi:
Canlı sayısının fazlalığından ziyade tang sayısı fazla olmuş sanki, Blue'ları 1 e indirebilirsiniz. Bu arada cıvıl cıvıl gözüküyor çok güzel duruyor tank.

çok teşekkür ederim blue tang konusunda haklısınız azaltmayı düşünüyorum

Üstat marine akvaryummu olacak, kızıldenizden fazla balık koymuşsun :), biraz mercanla renklendirsek iyi olacak sanki

Üstat marine akvaryummu olacak, kızıldenizden fazla balık koymuşsun :), biraz mercanla renklendirsek iyi olacak sanki
Balık sayısı fazla boyutlarda büyük, kurulumun üzerinden iki ay bile geçmedi henüz canlı kaybı yok çok şükür su değerleri tam otursun diye bekliyorum. İki acanlord iki ducan iki candycan bi bubble anemon var acropora ekleyecez nasip olursa bi kaç güne kalsiyum reaktörünü bekliyorum

Tuz H2ocean pro formula

RO Su Tds - 0 - hanna 

Sıcaklık - 26 

Tuzluluk - 1.026 - atc 

PH - 8.1 - milwaukee

Amonyak - 0 - salifert

Nitrat - 2 - salifert

Fosfat - 0 - salifert

Kalsiyum - 490 - salifert

Magnezyum - 1350 - salifert 

Kh - 5.6 - Aquaforest

Cok guzel gozukuyor ancak nacizane biraz hizli gidiyorsunuz daha bu kadar erken kuruluma bu kadar balik ve hatta anemon falan koymak cok riskli.

Supermarin skimmer bu baliklari kaldirir ancak biraz daha sabirli bence

Sent my iPhone using Tapatalk

Konu görüntüleyen kullanıcılar