Keşfet

Dream of ocean

Kısa sürede fazla yüklendim 

https://www.instagram.com/p/Brp3BFgBr8P/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=fd70qx2sz6id

Mercan çeşitliliği ve sayısı epey az, bu durumu değiştirmeyi düşünüyormusunuz ?

Ozon ile çok kısa bir sürede yüksek mertebelere çekebilirsiniz.

Şu an kaç ORP?
dün gece 320 mV son bir haftadır günlük 3-4 saat ozon kullanıyorum 380 mV stabil olana kadar devam ederim

dün gece 320 mV son bir haftadır günlük 3-4 saat ozon kullanıyorum 380 mV stabil olana kadar devam ederim
ORP değerini etkileyen çok faktör var. Evin iyi havalandırılması bile olumlu yönde etkiliyor. Eğer skimmer stabil tutamıyorsa düşük dozda sabit verilen ozon ile stabil kalabilir. Faydası olur. Ama doz önemli, ozonun insan sağlığına da etkisi ne yazık ki negatif yönde diye makaleler mevcut.

ORP değerini etkileyen çok faktör var. Evin iyi havalandırılması bile olumlu yönde etkiliyor. Eğer skimmer stabil tutamıyorsa düşük dozda sabit verilen ozon ile stabil kalabilir. Faydası olur. Ama doz önemli, ozonun insan sağlığına da etkisi ne yazık ki negatif yönde diye makaleler mevcut. 
Akvaryum boş bi odada pencere açıkken kısa süre kullanıyorum Sander c300 modeli etkili bi cihaz çalıştığı zaman koku yapıyor

Altı ay oldu kurulum tamamalanalı ilk kullandığım tuz H2ocean pro formula başlangıç için daha iyi Bi tuz kullanabilirdim. 130 lt su değişimi tropic marine ile yapıldı

RO Su Tds - 0 - hanna 
Sıcaklık - 25
Tuzluluk - 1.025 
PH - 8.25 - milwaukee
Amonyak - 0 - salifert
Nitrat - 0 - salifert
Fosfat - 0 - salifert
Kalsiyum - 390 - salifert
Magnezyum - 1470 - salifert 
Potasyum - 390 - salifert
Kh - 9.8 - Aquaforest

Coraline alg oluşumu başladı