Keşfet

En Çirkin-Kötü-Yanlış-Eksik Akvaryumu Seçelim ve Sonra Onu hediyelere Boğalım???

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Aklıma böyle birşey geldi. İmkan ve tecrübe-bilgi yokluğundan vb. kaynaklı en yanlış, eksik, kötü dizayn edilmiş, çirkin görünen akvaryumu seçelim ve sonra herkes kendince hediyeler sunsun ve o akvaryumu güzelleştirelim. Ben evdeki fazla malzeme ve canlılarımdan uygun olursa verebilirim böyle birşey yapılırsa. Olur mu? Kötü akvaryumu olduğunu düşünenler fotoğraf koyup detay yazarlarsa buradan konuşabiliriz?

Güzel düşünmüşsünüz de bu hobiye girdiğimden beri bi kişi hariç birinin birine bişi hediye ettiğini görmedim, inşallah olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim çok hediye başlığım oldu, belki size denk gelmemiştir.

Özgüven patlaması yaşayıp en çirkin akvaryum benimki diyebilen çıkacak mı merak ediyorum açıkçası :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Walla benimki en çirkinidir hatta bayrak tutanıdır [emoji23] kardelenin dediği özgüven patlaması bende mevcut :) resim atıcam ilk fırsatta

En çirkinine adayım muhtemelen ,elinde fazladan tds metre olan varsa hediye kabul edilir. ?

bumu cirkin. bence 10 numara akvaryumunuz var aksama resimleri cekiyorum cirkin akvaryum gorun :)  gerci hediye alamayacak kadar uzagim da kesin birinci olurum

TDS metre isteyen arkadaş, ilk yurtdışı internet alışveriş paketime sizin için bir tane ekleyeceğim hediye olarak. 1 aya gelir. ÖM ile adres vb verin lütfen, gelince gönderirim...

Fotoğraftaki akvaryum kumu çok güzel DSB olmuş, Nitrat olmaz bu tankta ama uzun süreli Nitrat limitasyonu yaşarsanız belki Fosfat düşüremezsiniz. Bu olursa ya toz Kalsiyum Nitrat girin çok az, ya da Fosfat bağlayıcı medya kullanın...

9a2b0c78b4818304dcb18f9cf7d40bae.jpg

En kötüsünde iddialı olduğum tankım :)

Benim oyum şimdilik son fotoğrafa :) Çok yosun yapmış, hiç ilgilenmemişsiniz...

Benim oyum şimdilik son fotoğrafa :) Çok yosun yapmış, hiç ilgilenmemişsiniz...
oncelikle oyu aldigim icin tesekkur mu etsem uzulsemmi bilemedim :)  ilgi kisminda haklisiniz ilgilenemiyorum cok yogun is temposu var ve ilgilenecek zamanim kalmiyor tempo dususu ile yakin zamanda ilgilenmeye baslayacagim bu hafta media (carbon ve phosban)`lari degistirdim elle birkac yosun temizlemeye calistim fakat ne yapmam gerektigini de pek bilmiyorum acikcasi. full spectrum isiklarimdan birtanesinin mavisi yandi sadece beyazda calisiyorlar onunda sebebi buyuk yosunda. birde cok uzun zamandir hic su degisimi de olcum de yapmiyorum. kendi hallerinde yasiyorlar 4 tane damsel 3 palyacom 2 carribean tank 1 goby 1 bleny 2 tane haitian anemon var cok sayida mavi bacak hermit ve deniz yildizlari var oyle yasiyorlar kendi hallerinde. birde zamaninda tasin uzerinde gelen kucucuk yengec vardi baya buyudu yakalayamiyorum da cikarticam onu 

Merhaba herkeze;

Kötü tank demişsiniz fakat yardım konusu veya bedava konusu olunca daha nice süper tankların fotolarını görürüz.

İsin sakasi bir yana eskiden herkes bir heves tankinin resimlerini paylasirdi. Simdilerde sanki sanki elestirilme korkusundan mi bilemiyorum paylasmaktan cekinir mi olmusuz nedir :nono:  bilemedim :party2:

Yardım konusu yada bedava değilde Serkan beyin dediği gibi eleştirilmekten çekinir oldu galiba insanlar. Ben eleştiriye açığım arkadaşlar vurun abalıya :) yanlış olanı söyleyin düzeltmeye çalışayım [emoji106][emoji4]

Galiba en fakiri benimkisi. 2 3 günde bir cam siliyorum. Dalga motorum olmadığı için mi ışığımdan mı r/o kullanmadığımdanmıdır acaba. tek balık 4 conch. bu arada 3 ay civarı süre geçti canlıları giriş yapalı. gayet sağlıklılar.

Ekli dosyayı görüntüle 44217

Moderatör tarafında düzenlendi:
agah61 şuan tam anlamıyla bayıldım :)  süpersiniz

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri